Mi a véleményetek Lugosi Dóri (ElégJóAnya), Spielmann Vivi (ViviNaplója) és Zubor Rozi (IgenAnya) instagram anyukákról?
9. Ne vetíts! Azt hol mondtad, hogy sajnálja, hogy egészségesen fejlődik a harmadik. Ezt hol mondta?
Ezt írod pontosan:
“és milyen rossz, hogy a harmadik gyerekük egy normális kisgyerek létére fejlődik”
Nem akarom védeni, mert nekem senkim, de hazugsággal befeketítetni elég gyomorforgató.
Nem nézek intaanyukat.
Ha van egy kis szabadidőm eszemben sincs màs nőket bàmulni, hogy azok hogy nevelik a sajàt gyereküket, meg hogy osztjàk az észt olyan témàban amiben kb annyit ér a véleményük mint a szomszédasszonyé.
Sosem fogom megérteni, hogy mit érez az aki róluk vesz példát. Mire fel?
Őket nem ismerem, nem is inspirálódok instagramról, pedig nekem is van, de nem posztolok örökké, ahogy facebookra sem.
Egy anyukát követek, de még az instás idő előttről, Wéner-Kovács Fannit (anyabőrben). Egy évvel később születtek az ikreim, mint neki és a terhességem alatt találtam rá a blogra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!