Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Lugosi Dóri...

Mi a véleményetek Lugosi Dóri (ElégJóAnya), Spielmann Vivi (ViviNaplója) és Zubor Rozi (IgenAnya) instagram anyukákról?

Figyelt kérdés
Dórit nem annyira követem, Vivit és Rozit pedig sokat nézem, tőlük inspirálódok. Vannak mások is (Noémi, Endrész Timi, Tücsi), de nekem ők a favoritok.
2022. júl. 9. 16:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%

9. Ne vetíts! Azt hol mondtad, hogy sajnálja, hogy egészségesen fejlődik a harmadik. Ezt hol mondta?

Ezt írod pontosan:

“és milyen rossz, hogy a harmadik gyerekük egy normális kisgyerek létére fejlődik”

Nem akarom védeni, mert nekem senkim, de hazugsággal befeketítetni elég gyomorforgató.

2022. júl. 9. 18:10
 12/16 anonim ***** válasza:
19%
10. És szerinted nem igazságtalan az élet??? Ettől miért lenne rossz neki, hogy egészségesen fejlődik a gyereke? Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de ez nagyon rosszindulatú volt tőled.
2022. júl. 9. 18:11
 13/16 anonim ***** válasza:
96%

Nem nézek intaanyukat.

Ha van egy kis szabadidőm eszemben sincs màs nőket bàmulni, hogy azok hogy nevelik a sajàt gyereküket, meg hogy osztjàk az észt olyan témàban amiben kb annyit ér a véleményük mint a szomszédasszonyé.

Sosem fogom megérteni, hogy mit érez az aki róluk vesz példát. Mire fel?

2022. júl. 9. 18:56
 14/16 anonim ***** válasza:
94%

Őket nem ismerem, nem is inspirálódok instagramról, pedig nekem is van, de nem posztolok örökké, ahogy facebookra sem.

Egy anyukát követek, de még az instás idő előttről, Wéner-Kovács Fannit (anyabőrben). Egy évvel később születtek az ikreim, mint neki és a terhességem alatt találtam rá a blogra.

2022. júl. 9. 20:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Aki nem tudja kik ők, azok minek írnak ide?
2022. júl. 9. 20:38
 16/16 anonim ***** válasza:
92%
De bennük mi inspiráló van? Sosem értettem, miért hakniznak egyes nők azzal, hogy gyerekük van. És? Másnak is, ebben a világon semmi különleges nincs, ami miatt érdemes lenne őket figyelni. Az más, hogy azonos elethelyzetben lévő emberek beszélgetnek, mint mondjuk itt, vagy Facebook csoportokban, az a támogatásról szól, de hogy egy full hétköznapi ember azzal sztároltatja magát, hogy vannak gyerekei, épp mint többmilliárd másik embernek, az elég nevetséges.
2022. júl. 10. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!