Chloeknows Dóri és Tokár Tomi gyereke szerintetek fiú vagy lány?
Figyelt kérdés
2020. márc. 5. 00:37
2/15 anonim válasza:
Én valahogy kislányos szülőknek tudom elkepzelni őket
3/15 anonim válasza:
Szerintem lány, de az biztos hogy a Dóri csak idegesítőbb lett, amióta terhes
4/15 anonim válasza:
Terhesség előtt is idegesítő volt. Egy tv műsorban egy éve még azt mondta Tokàr, hogy Dóra meg magát sem tudja ellàtni, így ne akarjon gyereket. Ahhoz képest csak felkoppintotta.
Mind a két ember idegesítő.
5/15 anonim válasza:
A csajnak "érdekes" a vezetékneve. :D
6/15 anonim válasza:
Fiú vagy lány, tök mindegy. Már mist sajnálom szegény babát, mit fog az a buta liba művelni vele. :(
7/15 anonim válasza:
Minden videónál írnék neki egy üzenetet, a kozmetikusom címével és elérhetőségével, hogy "KÖNYÖRGÖM CSINÁLTASD MEG A SZEMÖLDÖKÖD, KIFIZETEM ÉN". Egyre lejjebb húzza oldalt, de már kész vicc:D Lassan az álláig "lehúzza". Főleg, amikor 3 centire van a kamerától és úgy motyog bele.
A másik kedvenc az előre beavatott/megjátszós """prankek""", ahol bemutatják csodás színészi tehetségüket...
Szegény pali, egy gyereket sem akart, aztán most kap egy másodikat is.
8/15 anonim válasza:
Rengetegszer ejtettek el szerencsétlenül utalásokat pl amikor trónörökösnek, jóképűnek hívták a babát, az egyik képen ahol egy rugi van a kezében látszik hogy kék a ruha lába mert nem szerkesztette meg eléggé a színét, egy About You rendelésnél is látszik egy kék body stb. Teljesen egyértelmű volt, hogy fiú lesz a gyerek ha valaki figyelt, feleslegesen játszották az eszüket meg hergelték a népet. Véleményt róla most nem írok mert nem az volt a kérdés.
10/15 anonim válasza:
Nem tudom, de nagyon irritáló az a pitsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!