Ezek közül nektek melyik fiú illetve lánynév tettszik a legjobban? Melyiket adnátok egy fiú lány ikerpárnak?
Nevek: Miklós,Norbert,Alex,Richárd
valamint : Katica,Virág,Elenor,Angelika,
Fiú: mind vállalható. Norbertet, alexet adnám. A Miklós a fiataloknak túl régies, a Richárddal meg az idősebbeknek gyűlhet meg a bajuk, kiejtés tekintetében.
Lány:
Katica: Egy felnőtt 30 éves nő, hogy nézne ki már ilyen névvel egy állásinrerjún? Nem adnám.
Virág: Nem adnám, ahogy egy növénye asszociálható nevet se.
Elenor: Nem adnám, nekem ez túl idegen hangzású
Angelika:Ezt esetleg adnám, de amúgy nem tetszik. De legalább vállalható felnőtt és baba névként is.
Miklós, Alex. A Richárd magyar kiejtése nem tetszik, meg a Ricsi becézése sem. A Norbert egyáltalán nem tetszik
Katica,Virág, inkább hagyjuk
Elenort adnám, Angelika helyett Angéla tetszik
A fiú nevek teljesen oké mind. Az Alex külöösen tetszik ( a fiúnkat így hívják).
A lány nevek is rendben vannak végülis, bár én becenevet nem adnék, így a Katica kiesik, valamint a Virág nevet nem adnám, valamiért a hideg futkos a hátsmon tőle. Az Elenor nekem túl külföldies, de Eleonóraként nagyon tetszik. Az Angelika szép, de nem adnám.
Fiú nevek közül én az Alexet vagy a Richárdot adnám, és mellé az Angelika vagy az Elenor Eleonóra változatát adnám.
Norbert, Miklós mindkettő tetszik. Ha most kene fiú nevet választanom (es nem szólna bele a férjem) Norbertet választanám.
Lány nevek közül a Katica tetszik legkobban, viszont a Norbert melle a virágot választanám
A fiú nevek rendben vannak, de a lány nevek borzalmasak.
Felnőttként talán a Virág vállalható csak. A Katica max. alsó tagozatos korig, a másik kettő meg nagyon idegen hangzású, és egyik fiúnévhez sem passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!