Ezek közül nektek melyik fiú illetve lánynév tettszik a legjobban? Melyiket adnátok egy fiú lány ikerpárnak?
Nevek: Miklós,Norbert,Alex,Richárd
valamint : Katica,Virág,Elenor,Angelika,
Fiú nevek közül az Alex tetszik a legjobban, de ezek közül mindegyiket adnám, mert nagyon szép nevek.
Lány nevek közül a Virág tetszik a legjobban. Az Angelika is tetszik. A Katica is szép, de szerintem egy felnőttnek furcsa lehet, helyette én a Katát adnám. Az Elenor nekem nem tetszik, én helyette az Eleonórát választanám.
Iker nevek:
Miklós és Virág
Norbert és Virág
Alex és Virág
Richárd és Virág
Katica és Alex
Virág és Richárd
Elenor és Alex
Angelika és Alex
Nekem a Miklós meg a Norbert nagyon tetszenek
Lánynévből a felsoroltak közül csak az Angelika tetszik, viszont a Katica helyett Katalin, Elenor (öblítőmárkára hajaz) szal ezek helyett pl Katalin és Eleonóra/ Leonóra/Leona/ Leonetta tetszenek nekem.
A Virág nevet én a magam részéről kicsit snassznak találom, de teljesen válalható név.
Én nekem az Alex és az Angelika tetszik.
A Virág és a Katica szerintem kislányos.Az Elenor nekem is külföldies. Fiú nevekből mindegyik jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!