Mit gondoltok ezekről a lány nevekről?
Négy lány név van ami szóba jöhet és igazán tetszik is.
Bíborka,Abigail(Nálunk is így írják?) Dália,Káttya.
Mit gondoltok?Melyik tetszik?Ti melyiket adnátok?
Két név is szóba jöhet.
Nálunk Abigél, nekem ez a kedvencem. A Káttya simán Kátya. Együtt is szépek szerintem.
A Dália ritka, ha illik a vezetéknévhez én ezt is simán adnám.
Mindegyik név jó. Szépek, nem megbotránkoztatóak. Nehéz közülük választani 🙂
Abigél szép. Dália nem rossz.
Bíborka nem tetszik, mert már önmagában becézett.
Kátya durva hangzású és inkább orosz vezetéknévhez jó.
A Bíborka egész szép név, lehet becézni, de mindig olyan "masszív" nőket képzelek el, ha meghallom ezt a nevet. :)
Abigél nekem nem tetszik, egyrészt az egyik meséből a liba jut eszembe róla, másrészt olyan a hangzása, mint valami aranyérkenőcs. Abi-gél. Ehh. :D
Dália határozottan tetszik, egyébként is bejönnek a virágnevek, de ez olyan elegáns és nőies hangzású, és menő becézéseket lehet kitalálni neki.
Kátya abszolút oroszos, ezt akkor adnám a lányomnak, ha orosz lenne az apja... Vagyis akkor sem. :D Egyébként tetszene, ha nem úgy hangzana, mint amikor egy hároméves megpróbálja kimondani, hogy kártya. Plusz becézni sem nagyon lehet, max Katyinak, ami meg valami még rosszabbra hasonlít hangzásban... :D
Abigél, Bíborka teszik, nálunk is listás volt.
A Kátya nekem is oroszos, csak orosz vezetéknévhez esetleg szlovákhoz tudnám elképzelni. Pl egy Šimková, vagy Nagyová Kátya elég jól hangzana.
A Dáliáról pedig egy cigány jósnő jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!