Mit gondoltok ezekről a lány nevekről?
Négy lány név van ami szóba jöhet és igazán tetszik is.
Bíborka,Abigail(Nálunk is így írják?) Dália,Káttya.
Mit gondoltok?Melyik tetszik?Ti melyiket adnátok?
Két név is szóba jöhet.
Köszönöm a válaszokat,szegény Kátyát szinte mindenki leszavazta pedig az a legnagyobb kedvencem.Igen a vezetéknévhez sajnos ez nem illik mert az apuka magyar és magyar a vezetéknév is.
Dália a kolléganőm unokája a kislány félig német ott is élnek,náluk divatos ez a név.Nálunk még nem találkoztam Dáliával.Dálinak becézik vagy Dálika.
Bíborkát Bibinek becézném az Abigélt Abinek[Ebi] Kátyát lehetne szerintem Katyuskának becézni tudom oroszos de felőlem vannak orosz rokonok.Eredetileg Jakaterinát akartam de ahhoz nem passzol egyáltalán a magyar vezeték név.Ebből lett a Kátya.
Köszönöm a válaszokat,még van időm eldönteni.Azis lehet,hogy két neve lesz.
Bocsi, ez csak az én véleményem:
Bíborka-nekem mindig a bíbortetű jut eszembe erről a névről.
Dália- szép szál dalia
Abigél- a film, és Szabó Magda, de kemény névnek tartom amúgy is.
Kátya- Oroszországban rendben.
Ha az oroszos vonal tetszik, akkor azért a Kátyán kívül is van élet.
Tamara, Szonja, Nadin, Natasa pl.
Köszönöm a válaszokat.Tamara,Szonja és Nadin szóba sem jöhet nagyon nem tetszenek.Natasha tetszik de van a rokonságban.
Tetszik a Nina is ha már oroszos vonalnál tartunk.De ami leginkább az a Kátya nemtudom miért.De egyre többet gondolkodom rajta szinte biztos vagyok benne,hogy két nevet választok és a második a Kátya lesz.
Kérdező, ezek a nevek hogy tetszenek? Ezek is orosz eredetű nevek:
Alina, Nádja, Zina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!