Mi a véleményetek Lugosi Dóri (ElégJóAnya), Spielmann Vivi (ViviNaplója) és Zubor Rozi (IgenAnya) instagram anyukákról?
Én ilyet egyet se követek. Mondom miért:
Húgom is nagy instagrammos. Ott éli az életét. Spontánnak tűnnek a képei, mindegyiken jól néz ki. Nincs alájuk írva, hogy valójában készült ötven kép, mire egy jó lett.
Szóval honnan tudni, hogy ezek az anyukák is tényleg a valóságot teszik e ki, nem pedig az agyonfilterezett ámítást.
Hát Dórit nem igazán kedvelem a felhozatalból, de nem akarok róla negatívat írni, mert nem érezném helyesnek.
Vivinek eddig még nagyon természetesek a videói, bár külsőre az elmúlt másfél év alatt eléggé elmozdult egy mainstream-ebb irányba. A videói érdekesek, a mondanivalójukat hitelesen adják elő és hitelesek a videóban is, főleg a férje, Joe, de sok mindenben hárít, kisarkít. Valami istenségnek hiszi sokszor magát, mert lassan 7 gyerekes anyuka.
Bírom a stílusát, de tanácsot azt ne adjon senkinek, azt borzalmasan csinálja (például 3 gyerekes nőt bíztat, hogy vállalja be a 4.-et, holott a nő leírja, hogy az első hármat is alig bírják pénzelni, stb.)
Zubor Rozi nem természetes, nagyon megjátszós, felszínes, mesterkélt.
"tőlük inspirálódok"
Bocs, de ezt hogyan kell elképzelni?
Szimpátia sorrend nálam így néz ki:
1. Vivi
2. Dóri
3. Rozi
Vivinek szórakoztatók a videói, rengeteg olyan témához is hozzányúl, ami a tabukat súrolja, de tanácsot tényleg rosszul ad.
Dóri kerülne a legutolsó helyre nálam, ha nem Rozi lenne a harmadik. Én kerek perec leírom: az ő gyerekének lenni komplett szívás lehet, kivéve ha Zoárdnak születsz. A kis Zoárdról szól minden konkrétan, mert down-os. Nem mellesleg olyan kijelentéseket is tesznek, hogy Zoárd mutatta meg nekik, hogy mi az igazi szeretet, és milyen rossz, hogy a harmadik gyerekük egy normális kisgyerek létére fejlődik, és mennyire értékelni tudja Zoárdot, hogy egy hátról hasra fordulás is nagyon sok fejlesztés végeredménye. Mintha a gyerekei tehetnének arról, hogy egészségesek, a tesójuk pedig nem.
Zubor Rozi meg nekem egy nagy talány. Nem tudom megmondani pontosan, hogy mi zavar benne, de egyszerűen ahogy előadja magát, az nekem valahogy nem jön be. Meg ez a nagyon nehéz, de szét van filterezve minden kép, na ez se valami szimpatikus, meg a meg is mutatom a gyerekem meg nem is....
Nézd meg az utolsó videóját instagramon. Az otthonszüléses posztjairól nem tudtam, mert már pár hete nem követem egyáltalán.
Ezt nem írta, ezt mondta, hogy a harmadik egészségesen fejlődik, és ami Zoárddal több hónapos fejlesztés végerdeménye, azt a legelső és a harmadik gyereke könnyen veszi az akadályokat. És a Zoárd az új energia a családban, és ő tanította meg őket az igazi szeretetre, a türelemre, és egy igazi csoda. A többi gyerekéről meg még említést sem tesz, csak annyit, hogy örülne, hogyha boldogok lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!