Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolsz azon gyerekek...

Mit gondolsz azon gyerekek szüleiről, akiknek 4-5 évesen már tövig "lerohadt", szuvasodott a fogazatuk?

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 09:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Öcsémnek anno gyógyszertől volt fekete folt a fogán...lemarta neki a zománcot...de ismerek olyat is, akinek azért, mert csokin kívül mást nem evett, fogat meg nem mosott...unokahugomat meg végighúzták az iskolaudvaron a fiúk úgy, hogy összekötötték a lábát, és a foga egy része letört...most arra várunk, hogy idősebb legyen, és véglegesen meg lehessen csinálni, mert most egy ideiglenes burkolat van a fogán...ja, és a vétkes gyerekek szülei azzal védekeznek, h a fiúk ilyenek, nehogymár nekik kelljen kifizetni a kezelést...
2010. szept. 21. 12:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

megtanultam nem ítélkezem, mert bármitől lehet. Az én gyerekeimnek tejfehér gyönyörű fogsoruk van, pedig annyi a fogmosás, hogy haripdálják a fogkefét a fogkrémmel, én átsikálom nekik, aztán isznak egy kis vizet. És esznek cukros dolgokat.

A fog genetika. Az egyik barátnőmnek bármit csinál is tönkrement a fogsora 30 éves korára és járt fogorvosról fogorvosra, mindenki a fejét csóválta, azt sem tudták megmondani mi teszi tönkre a fogát, nemhogy gyógymódot.

2010. szept. 21. 15:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon beteg voltam gyerekként, rettenet rondák voltak a fogaim a sok gyógyszertől.

Ráadásul a kórházban nem figyeltek és kiestem a kiságyból így a rondák még rondábbak lettek-mert letörtek....

Így ítélkezz bárki felett.

2010. szept. 22. 09:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Tehát akkor általában normális a szuvas fog.... Hát érdekes.... Amúgy egy szóval sem ítélkeztem!
2010. szept. 22. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!