Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekeim így is lehetnek...

A gyerekeim így is lehetnek büszkék rám, hogy egyedül én nem értem el semmit a családban?

Figyelt kérdés

A helyi kormányablakban dolgozom ügyintézőként. 1. osztálytól 4. osztályig voltam kitűnő, és 11. osztályban sikerült összeszednem magamnak egy 4,40-es átlagot (minden közismereti tantárgyból 4-es, minden szakmai tantárgyból 5-ös voltam), amúgy olyan 3-mas, 4-es tanuló voltam. 153 centi magas vagyok, nem egy sportoló alkat, mindig én voltam a béna gyerek tesin. Egyetlen érmem van, amit általános iskolában szereztem osztályversenyen.

Ezzel szemben apámnak több oklevele és érme van (pingpong és tollaslabda), megyei első helyezett lett diákolimpián, és az ország 8. helyezettje lett szintén egy diákolimpián tollasban.

Anyám rövid távú futó volt, több érme van, egy magyar rekord felállításához közel volt (6 mp-en múlt).

Unokatestvérem nb1-es kézilabdás volt.

Az öcsém egy informatikai zseni.

A férjem nb1-ben focizott, az ikertestvére válogatott játékos (futsal).

Én pedig semmit nem értem el. Sokszor érzem magam közöttük kevesebbnek magam.

2022. júl. 8. 14:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

De az anyák nem többek egy problémamegoldó bébiszitternél.

Az én gyerekeim nem erre emlékeznek, az meg nyilván hatalmas nagy megtiszteltetés, hogy én törölöm ki a popójukat, meg én rakok a sebes lábukra krémet, a lázas fejükre hideg borogatást.

2022. júl. 9. 07:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Van egy olyan érzésem, hogy ez egy kamu kérdés, kamu probléma hogy itt lehessen szidni azokat, akik anyák lettek pl karrier helyett.

Ha nem, akkor baromira szomorú hogy a kisebbségi komplexusodat (mert ennek ez a neve) a gyerekeidre nyomod.

Látod itt mindenki szereti és büszke a szüleire, tök mindegy elértek-e bármit. Ha te úgy érzed az amit csinálsz nem tiszteletreméló, akkor változtass. Ha nem akarsz vagy nem tudsz változtatni, akkor itt az ideje elfogadni magad és megszeretni magad.

A tisztelet első lépése, hogy te tiszteled magad.

Kezdj egy hobbiba ami érdekel, és törekedj a legjobbra benne.

2022. júl. 9. 07:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Milyen végzettséggel vagy kormányablak ügyintéző? Hogyan kerültél oda?
2022. júl. 9. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!