Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Munkanélküliről lehet menni...

Munkanélküliről lehet menni Gyed-re? 2oo9-ben szülök.

Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szia nem nagyon érdemes mert gyessel többet kapsz így ha csak azt igényled sztem
2008. dec. 20. 13:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor a szülést követően milyen ellátás jár (Tgyás, gyed,gyes), vagy mit lehet igényelni? Ez elmúlt 2 évben 4 hónap munkaviszonyom van, a többi munkanélküli. Ilyenkor mi az amit legelőször lehet igényelni?
2008. dec. 20. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Barátnőm mondta, hogy már nem lehet...

DE Menj be a TB-hez és érdeklődd meg.

Annó én is odajártam, ha valami ilyesmi kérdésem volt, mindig segítettek, ha nem értettem valamit.

Bár, én melóból mentem TGYÁS-ra is.

2008. dec. 20. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom hogy 2008. január 1-jétől nem! De érdeklődj meg mindent a tb-nél, oepnél! Segítenek!

Lehet csak gyesre leszel csak jogosult! Bár olyat hallottam vhol hogy munkanélküliről még tgyásra tudott menni az anyuka de utána gyes, mert a gyedhez nem volt meg vmi. De ezt érdeklődd meg! Ha kell egy tb ügyintézővel egyeztess! Magánúton ha van rá lehetőséged! Vagy könyvelő ismerősöd!

Amúgy biztos tudod, de leírom, hogy ha gyes is, de mellette családi pótlék, egyszeri anyasági támogatás a baba születésekor mindenképp jár.

2008. dec. 20. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!