Fiúnevet nehezebb választani, mint lánynevet?
nálunk is épp ez az aktuális hát mivel a pocaklakónk nem mutatkozik hogy milyen nemű így mindkét eshetőséget fent kell tartani!
Hát lány az van vagy 10kb de a fiú az 2-3 ami tetszik is és a vezeték névvel is összeillik
Ket fiunk van, nem volt nehez nevet valasztani. Eleve ugy osztottuk ki a dolgot, hogy lanynevet a ferjem ad, mert o mar evek ota tartogatott egyet, igy fiunevet en talalhatok, de persze mindkettonknek tetszenek a nevek, vetojogunk volt.
Az elso terhessegemnel a pozitiv teszt utan kb ket nappalmar megvolt a tokeletes fiunev, a masodik baba meg tervben sem volt, amikor egy reggel ugy ebredtem, hogy beugrott meg egy idealis nev, a ferjemnek is nagyon tetszett, igy kesobb a masodik fiunk ezt a nevet kapta.
Egyenlore a 3. baba csak tavlati terveink kozott szerepel, de megvan mar a harmadik lehetseges fiunev is, a ferjem meg mindig tartogatja a lanynevet.
Nem nehez ez, kinek igy megy, kinek ugy. Nekem nem volt szuksegem naptarra a valasztashoz, nem is az ismerosi korombol valasztottam nevet, egyszeruen csak jottek az otletek.
En is igy vagyok. 3 lanynak valo nevunk meg van elore :)))
Egyenlore 1 fiam van. Ot Erik Tibornak hivjak(Tibor apukaja utan). Az Erik meg az egyetlen fiu nev ami tetszett.
Egyik este annyira belejottunk a temaba Apaval,hogy megbeszeltuk mi lesz a kovetkezo fiu neve(Alex Benedek).
Az a baj nalunk is,hogy tobbb nev tetszik de az ismerosok mar "elloptak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!