Milyen lánynevet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
A vezetéknév nagyon ritka, négy szótagos, és három E betű van benne, az utolsó betű pedig I.2011. aug. 16. 10:51
1/9 anonim válasza:
én nem tudom elképzelni mi lehet az a vezetéknév, leírnád? :/:/ és akkor tudok mondani neveket is.
2/9 anonim válasza:
Valami rövid, egyszerű nevet, amiben nem csak "e"-k a magánhangzók. Pl. Éva, Nóra, Anna.
4/9 anonim válasza:
Szerintem mély magánhangzó mindenképpen legyen benne (e betű meg nem feltétlen kell, de lehet, hogy az is jól hangzana)
Nem tudom mi a vezetéknév, de pl. (Kelemeni) Laura, Réka, Gréta is jó.
Szerintem sok minden jó lehet függetlenül a magánhangzóktól is.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ne végződjön i betűre,és ne legyen sok e betű sem benne.Mert az olyan nagyon gyerekesen hangzik összecsatolva a családnévvel,ami most még persze nem baj,de ha felnőtt lesz nem mindig jó.
De pl,ha a keresztnév első szótagjában van az i betű,és az utolsó pedig a,pl Lilla,az sztem szépen hangzana.
7/9 anonim válasza:
Pl.
Kenderesi Flóra
Kenderesi Nóra
Kenderesi Laura
9/9 anonim válasza:
Laura, Janka, Noémi, Nóra, Bianka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!