Mennyit segít nektek a család a gyerekeknél?
Kb semennyi.
Anyósom évente kétszer látja az unokáját, nem keresi, nem érdekli, a fia is csak addig fontos neki amíg a számláit kifizeti és pénzeli.
Anyukám néha pár órára meglátogat, vagy süt egy sütit akkor áthív, de a gyerekre könösebben ő sem kíváncsi.
Tesómék messze laknak, a gyerek keresztanyja sajnos lebetegedett így gyakran még ő szorul segítségre.
Kevés. Nekem anyukám jön heti 2x, de csak mióta fiút szültem. A lányok az exem anyukájánál voltak ha nagyon kellett segíteni anno (12 év alatt), de ő szívesen segített, most is lesznek nála a nyári szünetben 2 hetet, mi jóban maradtunk.
Anyósom no comment, azon kívül, hogy egy undorító természetű, önző vén szipirtyó, még öreg is mint az országút, egy pincsikutyát nem bíznék rá, nemhogy gyereket... 3 utcával feljebb lakik, de kínosan ügyelek rá, hogy véletlenül se fussunk össze az utcán se. Volt, hogy láttam messziről az egyik sarkon és inkább visszafordultam és kerülőúton mentem ahova szerettem volna. Rosszul vagyok már akkor is ha meglátom. Természetesen nem ok nélkül :)
14es, miért a nagyszülők fogtak le szex közben hogy igen is terhes leszel és 9 hónapig bezárva tartottak hogy nehogy elvetesd?
Ha nem, akkor egyedül a te és a gyerek apjának a kötelessége megoldani nem kell más nyakára sózni a pujárókat csak mert ti életképtelenek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!