Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit segít nektek a család...

Mennyit segít nektek a család a gyerekeknél?

Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 09:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Semennyit. Két nagyi él csak. Egyikük beteg, megbecsüljük, mi segítünk. Másik messzebb él.
2022. júl. 3. 09:29
 2/15 anonim ***** válasza:
75%

Én és a férjem is nagyon szerencsések vagyunk! Mindkét oldalról van segítségünk mindenféle téren!

Az én oldalamról anyukám az, aki rengeteget segít, bármikor tudok tanácsot kérni tőle bármiben, nagyon szereti az unokáit. Magától jön és viszi a gyerekeket. A sógornőm is eleinte sokat segített, aztán alábbhagyott, de emiatt egyáltalán nem haragszok rá.

A férjem oldaláról anyósom tipikus nagymama, ő nem sok érdemi időt tölt a gyerekekkel nélkülem, de mindig főz nekünk, süt. Közel is lakunk egymáshoz, amikor covid idején kicsit depis voltam, sokat jártam át hozzá beszélgetni.

A sógornőim is sokszor vigyáznak, meg játszanak a gyerekekkel.

2022. júl. 3. 09:30
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Az én szüleim nagyon sokat, a férjem szüleivel nem tartjuk a kapcsolatot 14 éve, ők nem is ismerik a gyerekeinket.
2022. júl. 3. 09:45
 4/15 anonim ***** válasza:
76%

Az én szüleimmel nem tartjuk a kapcsolatot, a férjem szüleire viszont bármikor számíthatunk, a gyerekre is vigyáznak, sok mindent vesznek neki, foglalkoznak vele, szeretik.

Nem találkozunk napi szinten, mert olyan közel nem lakunk, de heti 1-2 alkalommal igen.

2022. júl. 3. 10:09
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

Anyukám régen sokat vigyázott a lányomra,de már nem merem otthagyni,mert agresszív. Mármint a lányom agresszív. Autista, 6 éves. Akkorákat lök anyán néha,meg üti ököllel. Inkább nem. Csak ha én is ott vagyok.

Most kellett volna nődokihoz mennem,de nem mertem ráhagyni. Pedig anya 42 évig volt óvónő.

2022. júl. 3. 10:17
 6/15 anonim ***** válasza:
64%

Férjem részéről nincs segítség.

Az anyja a 3 éves fiunkat 11 hónaposan látta utoljára, a 9 hónapos lányunkat még nem is látta. Nem kíváncsi rájuk.

En részemről meg csak anyám, de ő is ilyen ímmel ámmal.

Ha odaviszem a gyereket hozzájuk, akkor pár órát elvan velük. De ritkán.

Ő 1x jött vigyázni rájuk a 3 év alatt.

(Meg kb az az 1 alkalommal volt nálunk összesen).

2022. júl. 3. 10:17
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Segíteni úgy különösebben senki. A ferjem szüleivel nen tartjuk a kapcsolatot, az en szüleim meg 300 km-re élnek. Mindkét tesóm mas varosban. A ferjem tesojaval sincs kapcsolat most. De nem panaszkodom, mindent megoldunk ketten,nem hiányzik senki segítsege.
2022. júl. 3. 11:25
 8/15 anonim ***** válasza:
14%
Miért kéne segítség? megcsinálásban is kellett?
2022. júl. 3. 12:00
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
Semennyit. A férjem szülei nem élnek, az én szüleim 250 km-re laknak, a sógornőm meg akkor se segít, ha megkérem.
2022. júl. 3. 12:40
 10/15 anonim ***** válasza:
87%

Rengeteget, de mi gyerek előtt is ott segítettük egymást ahol tudtuk.

Csak az én szüleim vannak így jelen, a férjem szüleit kevésbé érdekli ez az unoka :)

Anya amikor csak szabadideje van imád vele lenni, mindig szerveznek közös programokat (állatkert, strand, erdőben sétálás). Apa inkább a logisztikába segít.

Ettől függetlenül el tudnánk látni a gyereket ketten is a férjemmel, de szeretjük a nagy család érzetét.

2022. júl. 3. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!