Anyukák, nálatok előfordul, hogy nem jut elegendő idő a mosogatásra, takarításra?
Á, dehogy. Soha.
Még mosogatógéppel sincs mindig minden elmosva.
Szerintem nincs olyan ahol ez nem fordul elô. De ehhez nem is kell feltètlen legyen kisgyerek.
Amugy igen, ott a fèrjem aki oda áll ha kell
A mosogatógép és a robotprszivo tényleg aranyat ér. Hirtelen nem is tudnám eldönteni, melyik a hasznosabb. A porszivot minden nap kötve küldöm egyszer a lakásban, ez biztosít egy alapvető tisztaságot, illetve a felszálló, polcokon, bútorokon levő por is kevesebb azóta nálunk.
Hihetetlen jó találmány.
Nálunk van mosogatógép, mopis robotporszívó, szárítógép, ezek nélkül minden nap armageddon lenne. De most terhességi rosszullétek miatt nem tudok egyenlőre semmit csinálni, 3 gyerek van, a férjem viszi az egész háztartást (bár kértem, hogy csak a minimumra törekedjen, de azért tisztességgel csinálja), és hát nap végén egy nagy zsákban visszaöntöm a gyerekszobába a cuccaikat, és inkább becsukom az ajtót....
Egyébként amikor nem voltam még terhes a gépek mellett napi kb 1,5-2 óra volt a ház, de délutánra már semmi látszatja nem volt, kivéve ha egy nap kimaradt, na akkor látszott a különbség.
azért elmosogatni nem tart 10 percig
bírom az ilyen lusta anyákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!