Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Várandósan előfordul hogy nem...

Várandósan előfordul hogy nem érzünk semmit?

Figyelt kérdés
Már egy ideje bennem van hogy szeretnék babát, a párom is nagyon. Alapjáraton is imádom a kicsiket, keresztlányom a mindenem éreztem magamban anyai ösztönöket meg azt is hogy mennyire szeretném ha a sajátomat nevelhetném már. Most összejött igazából nem szándékosan , véletlen de összejött. Amit pedig eddig éreztem köddé vált. Tudatosult bennem, hogy babát várok. Egyszerűen érzelmileg nem érzek semmit, hogy itt növekszik bennem egy baba csak olyan dolgokat érzek, hogy mégsem állok készen, nem szeretném mégsem lekötni magam, és rettegek ha a szülés pillanatára gondolok ráadásul a párom is olyan semlegessé vált számomra azóta hogy megtudtam hogy babát várok. Egyszerűen nem ilyen voltam fogalmam sincs mi történt velem, kövezzetek meg de inkább tapasztalatokat tanácsokat szeretnék olvasni, hogy ez mitől lehet járt e már valaki így és hogyan kezelte.

#Erzelemmentesseg
2021. szept. 13. 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:
78%

Nem nem érzel semmit, hiszen leírtad miket értel. Be vagy szarva, ennyi.

Nem hiszem, hogy ne szeretnéd majd őt.

2021. szept. 13. 15:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én a 12. hétig hasonlóan voltam. Rátett egy lapáttal, hogy rendkívül rosszul voltam végig, hánytam. Úgy voltam vele, hogy egy nyűg az egész, nem gondoltam át rendesen (amúgy de), mi lesz ha megbánom, nem fogom szeretni, mi lesz ha tönkremegy a kapcsolatunk, stb. És egyébként mennyire idegtépő a folyamatos rosszullét, miközben boldognak kéne lenni. Vizsgálatok 0-24, ide menjél, oda menjél, munkahelyen persze hazudj minden baromságot, csak le ne bukj.

A fordulópont a 12 hetes genetikai uh volt, ahol nap végén, dögfáradtan befeküdtem a vizsgáló asztalra és azt hittem, hogy a kezdetleges paca-buborék szerű gumicukor figurát mutatják, de egészen emberszerű formája volt már a kisfiamnak és hasonlóan "duzzogósan" feküdt, mint ahogy én épp akkor éreztem magam. Ott valami átkattant, és már nem csak egy kis nyűg volt, hanem a pici fiam, és teljes extázisban néztem a monitort, amíg vizsgálták, hogy mindene rendben van e. Onnantól exponenciálisan nőtt a kötődés, én se gondoltam volna, mert nem vagyok szentimentális alkat. Már csak pár hét van hátra és elképesztően várom, hogy végre kint is találkozzak vele.

Úgyhogy szerintem ne izgulj, lehet csak a hirtelen sokk, de a hormonok be fognak indulni nálad is. Meg egészen más, amikor már látsz róla egy jó felvételt, érzed, hogy mozog és sokkal kézzelfoghatóbb, mint egy lepisilt teszt a két csíkkal.

2021. szept. 13. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!