Kegyetlenség ezt adni. Tényleg rajta található a hivatalos listán.
Lánynak Dorina, Dorotina, Dóra, Dorottya, Annadóra, Donatella, Dominika, stb. jók, de ez a Dorkás, meg Dorkász, ezek mik ezek , kérem ??
Fiúnak meg Donát, Dorián, Donoven, Donován, Dominik, Domonkos, Adorján, meg egyszer mintha hallottam volna egy olyan nevet, talán cicanevek között volt, hogy Dortomil; szóval, még az is jó; de ezek, hogy Dorkás, meg Dorkász;
Szerintem ez vagy valami filmszereplő lehet; vagy még a születésekor sem tudták eldönteni a szülők; tanakodtak, hogy mi legyen a neve; egyik azt mondta; "Szerintem ő olyan Dorkás." És akkor a másik meg tévedésből véletlenül azt diktálta be; vagy akinek kellett; félreértett valamit, és azt jegyezte föl; és lehet, hogy még akár a szülőknek utólag valamiért meg is tetszett; talán, mert ritka, s talán ezért különlegesnek találták ebből adódóan; hogy akkor "maradjon így ez a baki." ők valahogy ketten megszerették ezt a bakit. És már nem bánták meg, hogy ez került fel annak a gyereknek akkor a lapra.
Bocsi, ha valakit megbántottam
15ös, attól még baromi hülyén hangzik, pont amiatt, hogy van a Dorka név.
A Dorkász meg turkász lett nálam rögtön.
Turkász firkász Dorkász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!