Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet leküzdeni a baba...

Hogyan lehet leküzdeni a baba utáni vágyat?

Figyelt kérdés
Van már két gyerekem, elmúlnék már 45 is, mire szülnék és az egyik gyerekem nem teljesen egészséges, így több gyereket nem vállalunk. Mégis újból és újból rámtör a vágy, rettenetesen szeretnék még egy babát, gyereket. Aki volt hasonló helyzetben az hogyan tudott túljutni ezen? Mivel küzdötte le ezt az érzést?
2022. jún. 23. 17:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%

Én a 3.at is 40 körül szültem, de amióta megszületett minden vágyam lett a 4.de sajnos nem álnak mellettem a csillagok, lett volna egy dawnos babánk, majd missed, jópár kémiai, és megint a + teszt és az öröm és megint egy vetélés.

Így mostmár hiába vágyomrá nem látok rá lehetőséget, és örülök, hogy azért még 3 éve csak sikerült egy egészséges csoda fiút teremtenünk.

2022. jún. 23. 20:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Babát akarsz vagy gyereket? Babázni akarsz vagy egy embert felnevelni?
2022. jún. 23. 22:17
 13/14 anonim ***** válasza:

46 éves vagyok még sincs kapuzárási pánikom.

Van 3 gyerekem .még pár év és a 3. Gyerekem is felnő és önálló lesz.

2022. jún. 24. 07:11
 14/14 anonim ***** válasza:
El nem tudom képzelni ezt az érzést.
2022. jún. 26. 05:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!