Mit csináljak a 9 hónapos kislánnyal? Alig alszunk
Éjszaka milliószor kel fel teazni, 2x szer eszik még tápot. Már magam mellé vettem mert 20x kikelni és visszaaludni hetek óta nagyon fárasztó.
1korul már pelust cserélek neki annyira tele van.
"Sajnos nálunk nem opció hogy nem adok neki semmit, mert torkaszakadtából üvölt, sikít ha nem adok neki."
Igen, ez ilyen, túl kell élni azt a pár napot, mellette lenni és hozzászokatni, hogy másképp alszik el.
Bármiről kell leszoktatni egy ilyen kicsi gyereket, az csak sírással fog menni sajnos. Tudom, én 7 hónap szoktattam le arról, hogy 10-szer keljen fel cicizni éjszaka, hulla voltam mmár, azt mondtam elég. Akkor volt 2-3 rossz éjszakánk, mikor felkelt, nagyon nehéz volt visszaaltatni simogatással és duruzsolással, de megtörtént, utána már csak 1-2 alkalommal ébredt, 1 évesen már egyszer sem.
Persze, hagyhatod így, ahogy van, de akkor még 2 évesen is kelni fog éjjel százszor, ami neki sem jó.
Nem lehet, hogy melege van és azért kéri a teát?
Ha ez kizárt, akkor megnézetném a cukrát. Cukros gyerekeknél az egyik fő tünet, hogy sokat isznak.
Ne vedd magad mellé, mert utána szenvedés lesz vissza szokatni a saját ágyába!
A teát hegyd abba, vizet adj neki ha szomjas. Egy idő után rajön hogy nem érdemes kelni.
Aludj vele nyugodtan, ha nektek úgy könnyebb, kell neki a babusgatás még. Nemsokára jobb lesz magatól.
Szia! Próbáld ki azt, hogy 1-2 éjszakán keresztül nem adsz neki teát, a szomszédokat meg le kell sz@rni. Ne velük foglalkozz, hanem a kislányoddal.
Az is lehet, hogy melege van és szomjas. Próbáld ki akkor a vizet a tea helyett.
Egyébként nem leszek népszerű, de vannak olyan teák, amikben nincs koffein és nem is fekete tea, hanem roiboos, azok szerintem mindenféle ízesítés nélkül adhatóak ilyen korú gyerekeknek is, persze nem állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!