Mit csináljak a 9 hónapos kislánnyal? Alig alszunk
Figyelt kérdés
Éjszaka milliószor kel fel teazni, 2x szer eszik még tápot. Már magam mellé vettem mert 20x kikelni és visszaaludni hetek óta nagyon fárasztó.
1korul már pelust cserélek neki annyira tele van.
2022. jún. 20. 11:50
1/18 anonim válasza:
Ne vedd magad mellé és ne adj neki teát. Vacsorára tejpép, éjszaka kapjon vizet, 2 nap múlva nem fog felkelni.
2/18 anonim válasza:
8 hónapos alvásborulás lesz szerintem. Nekünk is az volt a legrosszabb.
3/18 anonim válasza:
Ne adj neki teát! Elromlik a foga, éjjel gondolom,nem mosod meg neki....
4/18 anonim válasza:
Ne adj teát..
Semmit.
Túlélés, elmúlik. De lesz még ilyen..
2 évesem 2 hétig 5-6 alkalommal kelt
Aztán hirtelen elmúlt
5/18 A kérdező kommentje:
Muszaly adni. Papirvekony falu tömb lakásban lakunk nem szeret ék konfliktust a szomszédokkal.
2022. jún. 20. 12:08
6/18 anonim válasza:
A gyereked jóléte (és a tiéd) számít, vagy hogy mit gondolnak a szomszédok? Így sose fogtok aludni, ha folyton adsz a gyomrának emésztenivalót.
7/18 A kérdező kommentje:
🙈😆😂
2022. jún. 20. 12:12
8/18 anonim válasza:
Nem is értem és mikor kisbaba volt nem sírt(?) aki ilyenbe költözik az tudja, hogy ez van költöznek oda gyerekek is. Nem arról van szó, hogy bent ugrálókötelezik meg trappol visong ahelyett, hogy levinnéd játszani…. Akkor sose szívjam ki a baba orrát mert mit szól a szomszéd ?😂 pedig akkor aztán torka szakadtából ordít és ha szívni kell akkor reggel 6 kor vagy akár az éjszaka közepén is …
9/18 anonim válasza:
Értelmes kirohogni a, normális válaszolót... Ha neked fontosabb a szomszed akkor ne aludj, ennyi
10/18 anonim válasza:
Az 1 éves fiam ugyanezt csinálja. Ő csak tápszert kap mert a vizet kiköpi és nem alszik vissza. Mindig csilliószor kelt fel már születésétől kezve. Kb 2x 210 ml elfogy egy éjjel.
Sajnos nálunk nem opció hogy nem adok neki semmit, mert torkaszakadtából üvölt, sikít ha nem adok neki.
Sajnos én még nem találtam meg a megoldást, már muszáj volt magam mellé venni de így is nehezen bírom az állandó keléseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!