Vannak elszortan olyan èjjszakák 9 hónapos fiam sírására van hogy 4 perc elteltével sem ébredek,sőt olyan is hogy a férjem ébresztett,hogy sír a kicsi nem hallom ? Veletek volt már ilyen?Mi a baj,miert nem kelek?😭
Hát igen a másik szobában alszik mivel a 23 hónapos fiunk alszik velünk és érdekes ő végig alusza az éjjszakát de ha átfordul vagy vmi hangot ad ki vagy csak horkol 😁 ő rá röktön kinyílik a szemem...még a kicsi is egyszobába volt minden szöszenetre ..de igényelte a magányt mert a nagy nagyon mocorog alvás közbe meg van h hangosan álmkdik és mindig fel kelt rá nem tudott pohenni azota hogy külön van a kicsi az egész éjjszakát átalusza joo most jön a foga megszenvedi de eddig mindig felkelltem ha csak motyogott most nem értem..mondtak sokan hogy elkezdett egy ideje fájni a térdem porc kopás..ez van...és kaptam rá fajdalom csillapitot hogy azért itthon tevékenykedni ...valószínűnek tartják hogy néha elnyom es olyankor nem.ébredek fel...de sajna muszáj néha bevenni mert nem.tudok lábra állni.
De ez egy pár alkalom volt hiába veszem be a gyógyszert nem mindig nyom el annyira...hat nem tudom ..jooo nem fél óráig sir szegény csak 2-5 perc ig mire felébredek .csak olyan rossz érzés 😭 félek becsukni a szemem...meg is van ezetve időbe ejjszaka szival max 1 szer kel büfire.
Mégis olyan ..rul érzem magam...
Mit kéne tenni ?? Majd jobb lesz ?? Eddig nem.volt ilyen probléma ...😔😔😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!