Miért van a kislányodnak hosszú haja, ha sosincs leengedve, vagy valamilyen különleges frizura csinálva?
Azokhoz az anyukákhoz/apukákhoz szól a kérdésem, akiknek a kislányainak hosszú (hátközéptől lefelé érő) haja van, és mindig csak összefogva van: miért?
Az én lányomnak váll alatt 4-5 centivel a haja, mert nagyon vékonyszálú és kevés haja (sajnos ezt örökölte tőlem).
Több olyan kislány járt óvodába, akinek nagyon szép, hosszú haja volt. Sose volt kiengedve, mindig csak copfba volt, néha be volt fonva nekik, és ennyi.
Most a lányom osztályában 4 lánynak is nagyon hosszú haja van, ebből 2-nek mindig copfba van a haja, egynek meg kettőbe fonva. Így mi értelme a hosszú hajnak? Ha csak állandóan össze van fogva, fonva?
Én felnőtt vagyok, mindig is hosszú hajam volt. Soha nem hordtam kiengedve. Meleg, izzadok alatta, a szemembe/kajába lóg, beleakad mindenbe, kitépem a szálakat, sokkal hamarabb zsírosodik, kiengedve a fejemre tapad és lóg. Egyszer próbálkoztam vállig érő hajjal, hogy majd besütöm, meg a formázóktól lesz tartása. Na persze, ugyanúgy lelapult, csak még lófarokban is ronda volt, mert egy csoffadt kis izé lett.
Szóval maradok a feltűzött, kontyos, díszített lófarkaknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!