Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyogypedagogusnak ajandek???

Gyogypedagogusnak ajandek???

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen bucsu ajandekot adjunk a gyogypedagogusunknak,2-3 evig volt a fejlesztonk (nem magan uton),jo kapcsolatunk lett vele,es a kislanyom is nagyon megszerette.

Szeretnenk megajandekozni,egy emleket adni neki,es megkoszonni az eddigi munkajat.Van otletetek?

2022. jún. 16. 06:36
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem egy virág meg a kislányod keze munkája jó ajándék :)
2022. jún. 16. 06:43
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Karikásostor
2022. jún. 16. 07:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi is adtunk mindenkinek. Én ha jól emlékszem különleges üveg mézet adtam(diós, lépes), meg jó kézműves "szappant-tisztálkodószert" illat alapján választva.

Szerintem a kézzel készített holmikat nem szeretik, esetleg a gyerek jelét lehetne rányomni matricával vagy pecséttel a csomagolásra. Emlékszem volt, aki ilyen vegán krémet adott, más virágot, meg még voltak az aprócska dísztárgyat ajándékozók, és volt, aki kupont adott, meg valaki, aki könyvet.

Mivel rettenetesen, felháborítóan keveset keresnek, így vagy olyat adj, ami annyira jó minőségű, hogy magának nem venné meg, de amíg használja tud rajta spórolni, mert nem kell megvennie, amit szokott, vagy pedig olyat, amit arra költhet, amire szeretne, pl kupon.

Ezek a hasznos ajándékok, ezeknek szoktak a legjobban örülni.. itt csak a fantázia szab határt, lehet személyre szabott is, ha tudod, mit szeret, a macskákat, vagy nagy környezetvédő, vagy ilyesmi, de ha szeretnéd, hogy sokat gondoljon rátok, lehet cserepes növény is! A "vágott virágot" meg készítheti a gyereked papírból mondjuk.. de ez úgyis a kukában landol egy idő után.

Én ha újra kellene, lehet, hogy valamilyen drágább növénycsemetét adnék, mondjuk mandarinfát, vagy ilyesmi. Nem tudom, mennyibe kerülnek, de ilyen 20-30 centis változatban csak nem lehet olyan drága. Környezetvédős is meg minden.

2022. jún. 16. 07:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek keze munkája jó ajándék - az anyjának, az apjának meg a nagyszuloknek. Mindenki másnak csak egy darab vacak, amit valahova el kell tenni. Tudom, mindjárt megjelenés a csodálatos pedagógusok, akik örülnek minden ilyesminek, mert ők tökéletesek, az átlag viszont mnagyon nem értékeli az ilyen cuccokat.

Ha ismered, és tudod mint szeret, vagy mi érdekli, akkor annak megfelelő ajandek. Pl nálunk az óvónők kavamaniasok voltak, így ő egy kávés ajandekcsomagot kaptak. Tárgyakat amúgy sem igazán érdemes ajándékozni, hacsak nem vagy tisztában az izelsevel, mert lehet, hogy szerinted gyönyörű a 450ezres Zsolnay eozin váza, más viszont hányni tudna tőle....

2022. jún. 16. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!