1 a suliból. Mióta megvan a fiam kevesebbet beszélünk, elköltöztem az ország másik végére, éljük az életünket de ha hazajönnek mindig találkozunk.
3 anyukával lettem jóba a játszótéren, ebből kettővel rendszeresen beszélgetünk, átjárunk egymáshoz, játszanak a gyerekek. A másikkal csak a játszón beszélgetünk de kb akármiről.
Úgyhogy összesen 4.
Sose voltam az a nagy barátkozós típus amúgy, nem igényeltem a nagy társaságot.
1 legjobb 6 éves korom óta
4 gyerekkori/fiatalkori, velük minden héten beszélek
3 egyetemi
2 ‘anyuka barátnő’
De gimiben és egyetemen elég sok mindenkivel barátkoztam és sokakkal tartom a kapcsolatot, őket inkább ilyen haveri barátságnak nevezném
Nekem világ életemben nagyon sok barátom volt, és most anyukaként is megmaradtak.
34 nagyon közeli barátom van, 20 szintén közeli, és még ugyanennyi akit barátomnak szólíthatok, rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, számíthatunk egymásra. Mindennap találkozom valakivel/valakikkel
A mennyiség az én esetemben nem megy a minőség rovására.
1 igazán igazi, meg egy tesóm aki szintén nagyon jó barátom, illetve a férjem.
Lenne még egy "legjobb" de sokat csalódtam benne, sokszor nem viselkedett barátként, szóval már nem tekintem annak, max az évekre való tekintettel.
Ezen kívül van sok kedves ismerősöm akikkel jól elvagyunk.
3.
A legjobb , de testvérként tekintünk egymásra. Vele nagyon kiskorunk óta legjobb barátok vagyunk . A mi szüleink is jó barátok ( az anyukáink terhesen ismerkedtek meg). 4 hónap van közöttünk. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Ő a fiam keresztanyukája.
A másik kettővel nagyon jó barátok vagyunk. Egyikkel 7 éve ismerjük egymást, a másikkal 15 éve.
+1 vele szülésfelkészítőn ismerkedtem meg (3,5 éve). Nagyon jóban vagyunk, de a bizalmasabb dolgokat nem vele osztom meg.
Igazi barát már nemnagyon van,én vagyok az egyetlen anyuka a baráti körből. Egyszerűen nincs energia fenntartani a kapcsolatokat+nemnagyon van közös téma.
Míg ők buliznak,pasiznak,kirándulnak,tanulnak,én a kisfiamért aggódom (van most egy betegsége).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!