Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák hány barátnőtök van?

Anyukák hány barátnőtök van?

Figyelt kérdés

2022. jún. 15. 21:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%

1 legjobb

2 nagyon-nagyon jó

És 2, akit még bnőnek tartok, ès nem ismerősnek, ismerős anyukànak

2022. jún. 15. 21:10
 2/18 anonim ***** válasza:
71%

2 legjobb (12 és 8 éve), ők kb családtagok

1 nagyon nagyon jó (5 éve), kb mint egy jó unokatesó

3 akiket szeretek, de nem "testvéri" szinten (4-5 éve ismerem őket)

2022. jún. 15. 21:12
 3/18 anonim ***** válasza:
27%
Egy de az is transz nemű.
2022. jún. 15. 21:17
 4/18 anonim ***** válasza:
64%

Senkit nem mondanék barátomnak, megvagyok én egyedül.

(De a férjem a legjobb barátom.)

2022. jún. 15. 21:23
 5/18 anonim ***** válasza:
42%

2

Az egyik 10, a másik 7 éve jóbanrosszban.

2022. jún. 15. 21:30
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
Én se mondanék senkit barátomnak, elég zárkózott tipus vagyok. Persze attól járok a gyerekkel közösségbe csak a minimumot társalgok. Nekem ez így jó, férjemet és a lányunkat meg a szüleimet nagyon szeretem, de másokkal tartom a távolságot.
2022. jún. 15. 21:35
 7/18 Derjaderja ***** válasza:
7%

Hát pont ezen gondolkoztam pont ma (is).

Anyukaként semennyi. Vhogy aki a gyerekek óta lett önmagamat szólítja meg, az nem jut el hozzám úgy, hogy engem megszólítottak, így nem is barát senki új. Nyilván ezért is jó ez az oldal.

Vannak baráti családok, de őket a párom "hozta", jóban vagyok velük de nem barátaim és szándékosan tartok velük egy távolságot pl nem kommunikáló szívből érzelmeket illetve egyes témákat kerülök.

Van a szomszédban és az utcában is összejáros anyuka, meg a szembeszomszéd, közülük az egyikük àllhatna hozzám közel, de tavaly összevesztünk és azóta formális kapcsolatban vagyunk és maradunk örökre, viszont segítjük egymást és család szinten havonta biztos van program.

Volt csoporttársaim szinte mind külföldön vagy más városban. Az onnani legjobb barátnőm Svájcban èl, nemrég voltak itt, de azért ez már nem olyan, de max bizalom azért van irànta. Másokkal is akik azóta Anyukák, már sose jutunk érdemi beszélgetésig a gyerekes talik alatt.

Volt 2 barátnőm egy társaságban, kisgyerekkorom óta. Egyikük külföldre ment és kritikus paramami is lett, másik viszont egy csodálatos nő, őrá mondanám, hogy a barátom, de 5 gyereket nevel a város másik felén, és mások is nagyon szeretik, 2-3 havonta talizunk min. 7 gyerekes programon, de mondjuk ha lecsapnám az uramat mint az anekdotàkban, hozzá biztos mehetnék ásót és segitséget kerni.

Van még a volt gimis osztálytársaim közül párral egy cset és évi 2-3 tali. Ott 3 lány (főleg egyikük) is olyan értelemben a barátom hogy szerintem mély empátiával kedveljük egymást és követjük egymás èletét, ismerjük és tiszteljük egymás sebeit, de a gyakorlatban ez nem tud együtt töltött idővé válni.

Volt amatőr sportklubból 2 lány, de egyiket évek óta nem láttam (nem jött nekik össze a baba), másik viszont már 2x volt mostanàban nálunk, egyszer itt maradt altatás után és órákig beszélgettem vele, 4 éve először Vkivel. Ő is nagyon biztonságos és hosszú életű barát (viszont diplomata és évek óta először van itthon). Hozzá is mennek az ásó után.

Kollégák közt vannak nagyon szeretett emberek, nekem ők az igazi család szinte, a melóhely, de ők dolgoznak ezerrel, viszont a gyeden lévő hetünkből egy lány itt lakik a kerületben és ő szinte majdnem a barátom. Ásó pozitív.

Amúgy én arra jutottam, hogy eebben a korban nincs új barátság, már képtelenség elfogadni, hogy vki bekerüljön a lelkembe, nem tudok egy őszinte szemkontaktust se tartani, formalitás minden kontakt leginkább a gyerekek érdekében. Párom pont ugyanezt mondja el és ő nem is hajlandó még az én hozott kontaktjaimmal sem megismerkedni, és újakkal sem

Ez van. Ásóval számolva 5, mind régi.

2022. jún. 15. 21:36
 8/18 anonim ***** válasza:
84%
Négy.
2022. jún. 15. 21:42
 9/18 anonim ***** válasza:
80%
Kettő, akikkel gyakran találkozom is, meg még négy akikkel inkább neten tartjuk a kapcsolatot heti rendszerességgel.
2022. jún. 15. 21:45
 10/18 anonim ***** válasza:
84%

2, de nekem sincs rá nagyon igényem, inkább nyűg összejárni mint öröm.

hosszú távon nem bírok elviselni másokat napi vagy szorosabb kapcsolatban a férjemen és a gyerekeken kívül. saját szüleimet, testvéreimet sem 😂

2022. jún. 15. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!