Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem tesz fel valaki a...

Miért nem tesz fel valaki a terhességéről képeket a Facebookra meg az Instára?

Figyelt kérdés

Szerintetek is szégyenli?

10-ből 10 ismerősöm kiteszi a pocakos képeket, ultrahang fotókat stb. Egy ismerősöm meg semmit nem tesz fel. Enyire különlegesnek tartja magát vagy szégyenli hogy terhes?

2022. jún. 15. 13:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%

Miért nem tesz fel valaki a terhességéről képeket a Facebookra meg az Instára?

-Talán mert nem lóg annyit rajta hogy minden fontos eseményt rögzítsen rajta. Vagy még nem jutott hozzá, vagy nem akarja mivel magánügy

Szerintetek is szégyenli?

-Egyből ezt gondolod, hogy szégyenli semmi más nem jutott eszedbe? Ezt max te gondolod

10-ből 10 ismerősöm kiteszi a pocakos képeket, ultrahang fotókat stb

-És? Ettől máris annak a nőnek is kell kitennie mert különben biztos szégyenli meg különc?...

Egy ismerősöm meg semmit nem tesz fel.

-Ő dolga, neked semmi közöd hozzá illetve semmi jogod így beleszólni tök idegenként ilyen magán ügybe...

Enyire különlegesnek tartja magát vagy szégyenli hogy terhes?

-Egyik sem, ezek igen provokatív megnyilvánulások és látszik hogy más lehetőségre sem gondolsz mint nem akar, vagy nem jutott hozzá még, nem törődik vele, nem lóg annyit közösségi oldalakon...

Te ki vagy neki hogy így beleugass a dolgaiba? Mitől lesz jobb hogy ő kiteszi mégis? Ja ha nem akkor egyből különcködik vagy szégyenli a terhességet...

Istenem de sötét vagy és provokatív...

2022. jún. 15. 13:24
 12/27 anonim ***** válasza:
78%
Jelentve!
2022. jún. 15. 13:26
 13/27 anonim ***** válasza:
63%
Aki lepontozza a válaszokat szabad tudni hogy miért? Vagy te vagy az kérdező?...
2022. jún. 15. 13:30
 14/27 anonim ***** válasza:
90%

Arra nem gondoltál, hogy neki elég, ha a család meg a közeli barátok tudják, akiknek valószínű élőben mondta el, és magasról sz@rik rá, hogy egy egykori általános iskolai osztálytárs, vagy egy kolléga, aki évekkel ezelőtt dolgozott a cégnél, tudja-e vagy nem?

Mert nálam is az volt, akinek el akartam mondani, annak megtettem, akinek meg nem, az meg nem érdekel, hogy tudja-e.

2022. jún. 15. 13:35
 15/27 anonim ***** válasza:
86%

Én sem teszek fel képeket közösségi médiába a magánéletemről (hol nyaralok, mit ettem, hogy nézek ki terhesen, hogy néz ki a gyerekem, stb.).

Akit fontosnak érzem, hogy tudja, azt nem facebookon vagy instán fogom értesíteni, a többinek meg semmi köze nincsen hozzá.

Ennek semmi köze nincsen a szégyenérzethez, hanem inkább ahhoz, hogy nem vagyok nárcisztikus magamutogató, és a gyerekeim magánélethez való jogát is tisztelem, hogy nem rakom fel a róluk készült képeket a netre.

2022. jún. 15. 13:40
 16/27 anonim ***** válasza:
94%
Ezt kapd ki,kérdező! Rajta se vagyok a Facebookon! Na,ehhez mit szólsz! És még gyerekem is van. Szörnyű! Xd...
2022. jún. 15. 13:41
 17/27 anonim ***** válasza:
95%

#16! Á, kamu! Akkor a gyereked nem is létezik, sőt, te se!😂

(Egy szintén nemlétező.)

2022. jún. 15. 13:44
 18/27 anonim ***** válasza:
76%
Bocs, de ezt a félig mutatom meg a gyereket szokást néhány zs kategóriás celeb kezdte el, aztán most mindenki más is csinálja valamiféle rosszul értelmezett gyermekvédelmi megfontolásból, közben meg elitistáskodik. Ennek komolyan mi értelme? Én időnként kiteszek adatvédelmi beállításokkal Facebook-ra képet a fiamról, egy bizonyos kör kedvéért ( ritkán látott rokonok, messze elő nagymama) és egyértelműen ugyanazok reagálnak rá általában. Magyarul egy bizonyos csoportot leszámítva senkit sem érdekel (engem se) a másik gyereke és ez így van rendjén.
2022. jún. 15. 13:49
 19/27 anonim ***** válasza:
84%

Én többek között adatvédelmi szempontok miatt sem használom a facebookot, senki nem tudja pontosan, hogy mi történik a képekkel, információkkal, amiket oda kiposztolok.

A családtagokkal, barátokkal Signalon tartom a kapcsolatot, abban biztos vagyok, hogy nem kerülnek a képek, adatok illetéktelen kezekbe.

2022. jún. 15. 13:57
 20/27 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk azert nem teszek fel,mert elozo terhesegemnel 23 hetesen elveteltem..

Most 36+3

2022. jún. 15. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!