Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 14 évesre rabiznatok egy 8...

14 évesre rabiznatok egy 8 hónapost?

Figyelt kérdés
Őszintén.
2022. jún. 11. 16:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
82%
Mi tizenévesen tök szívesen vigyáztunk az öcsémre, akkor is, ha elmentek otthonról a szüleink. Szerencsére nem éltek vele vissza, nem volt lepasszolva rendszeresen, de alkalmanként megkértek, és mi szívesen igent mondtunk.
2022. jún. 12. 00:30
 22/23 anonim ***** válasza:
27%
Persze, ennyi idősen volt hogy egész délutánokra, estékre bízták rám a húgom vagy más rokongyereket. Mindig jól kijöttúnk, szerettek nálunk lenni, sose volt baj
2022. jún. 13. 05:35
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ mennyi időre.

Én a 12 éves lányomra 1x rábíztam 15 percre amíg a szomszéd utcából hazahoztam a 8 éves lányomat az iskolából. Ezért a 10-15 percért nem akartam felöltöztetni.

1 éves a fiam, sokszor gondolkodom, hogy miután elalszik, megkérem, hogy vigyázzon rá, amíg a ház aljába leszaladok szoliba, de nem mertem még. Pedig ügyesen vigyázott rá eddig pl amíg ettem a konyhában (a fiamtól enni sem lehet mert üvöltve jön utánam).

2022. jún. 13. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!