Hogy magyaráznád el a gyerekeidnek, hogy az apjuk megcsalt, és most terhes a szeretője?
4,5 éves volt a lányom, mikor elváltunk, egy másik nő miatt, akihez oda is költözött. Eszembe nem jutott volna a megcsalással traktálni a gyerekemet. Elmondtam neki, hogy apa és anya már nem szerették igazán egymást, sokat veszekedtek volna, és mindenki szomorú lenne. Ezért külön fogunk lakni, hogy mindenki vidámabb legyen, és boldogan tudjon élni. Be is jött, mert később nekem is lett új párom, aki már a férjem, és 11 éve élünk együtt boldog családként.
Az ismeretségi körömben több nő is van, akik teljesen belelövelték magukat a megcsalás dologba, úton útfélen az apukát szidták mindenkinek a gyerekek előtt, a gyerekek is ki lettek okítva, hogy at apjuk mennyire szemét, évekig a bosszú és a gyűlölködés éltette őket, hogy hogyan neveljék a gyerekeket az apuka ellen, meg hogyan hiúsítsák meg a láthatást. Én ehelyett inkább boldog voltam az új párommal és a lányommal, szép új életet építettünk fel. A lányom már kamasz, nagyon jó a kapcsolata a férjemmel, ő a férfi minta az életében. Az apjával is tartja a kapcsolatot, de ritkán találkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!