Szokta még bárki a Katalin/Kata nevet adni?
Figyelt kérdés
Pár évtizede a leggyakoribb név volt, ma meg már sehol sem hallani, teljesen eltűnt?2022. jún. 11. 01:39
11/19 anonim válasza:
A Katalin mitől régi módi?😡Nem csúnya név és még mindig jobb mint a maiak,hogy azt sem tudod fiú vagy lány név.Sajnos hogy a normális magyar neveket nem sdják mostanság.
14/19 anonim válasza:
Ismerek ovis Katalint is es gyonyoru nevnek tartom amugy is.
15/19 A kérdező kommentje:
Úgy veszem észre, hogy a nevek még jobban megosztják az embereket, mint a politika :D
2022. jún. 11. 10:44
16/19 anonim válasza:
A 1,5 éves lányomnak Katalin a második neve. Szerintem nem régimódi, de mint azt már megszoktam a neves kérdéseknél úgyis lepontoznak. 🙃
17/19 anonim válasza:
8 éves lányom Kata. Volt Katalin csoporttársa. Nem sűrűn találkozom Katákkal, de ez nem is baj. Nekünk tetszik, ő szereti a nevét. A többi nem számít :)
18/19 anonim válasza:
Szerintem szép név a Katalin, számomra valamiért a régi, de nem régimódi nevek közé tartozik, mint pl a ma is divatos Anna, Emma, Róza.
19/19 anonim válasza:
Az én 6 éves keresztlányom.os Kata.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!