Szokta még bárki a Katalin/Kata nevet adni?
Figyelt kérdés
Pár évtizede a leggyakoribb név volt, ma meg már sehol sem hallani, teljesen eltűnt?2022. jún. 11. 01:39
2/19 anonim válasza:
Mindkét lányom ovis csoportjában van 1-1 Kata. Én nem adnám egyébként, de létezik. 😊
3/19 anonim válasza:
Hálistennek egyre ritkább, nem adnám, régimódi
4/19 anonim válasza:
Nekem a Kata a kedvenc nevem, szívesen adnám. Most is népszerű egyébként, de már nincs a top 100-as listán.
5/19 anonim válasza:
A kislányom szeptember elején lesz 2 éves, Katának hívják. Szerintem sokkal szebb név, mint a mostanában felkapott tucatnevek, de ez nyilván egyéni ízlés kérdése.
6/19 anonim válasza:
A Katalin nem, de a Kata tetszik.
7/19 anonim válasza:
Nálunk is akad Kata a gyerekek csoporttársai között. Nem kedvencem, de normális név.
9/19 anonim válasza:
Kata vagy Katinka formába adnám a lányomnak.
10/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, adnám, csak van Katalin nevű barátnőm, emiatt kiesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!