Váleri, Alba, Szimóna, Jozefina, Gina, Natasa, Lorena, Loredána, Diána, Káren, Elena, Auguszta, Eulália, Pilár, Katalin , Agáta, Ágota nevekről vélemény?
Natasa és Diána elmegy.
Alba (hajnal a jelentése) nekem is nagyon tetszene, de magyar környezetben nem hangzik jól.
A többi nálam abszolút kizárt.
Mind borzalom, egy-ket kivetellel, ami nekem a Natasa és az Elena. Katalin meg Ágota is normalis, de nekem sosem tetszettek.
Egyebkent eskuszom tetszik az Alba név, de max a kutyamnak adnam. Ha kulfoldon elnek akkor talan elgondolkodnek rajta.
Alba tetszik. Alba Trueba, Isabelle Allende Kísértetházából.
A többi is elfogadható, pláne ha passzol a vezetéknévhez, kivéve a Váleri és a Loredána nevet.
Váleri, Alba, Loredána, Eulália, Pilár, Agáta: Ugye ezekkel csak viccelsz? Kritikán aluli szint.
Szimóna, Jozefina, Natasa, Lorena, Diana, Elena, Auguszta, Katalin, Ágota vállalhatóak.
Gina a drog.
Káren: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!