Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy éves gyermekkel nyaralás?...

Egy éves gyermekkel nyaralás? Hogyan?

Figyelt kérdés

Értetlenül állok az előtt, hogy olyan sokan mennek x hónapos, 1 éves gyerekkel nyaralni, amikor az én gyerekem még egy kávézást sem bír ki egy kávézóban. Állandóan ki akar jönni a babakocsiból, addig nyavalyog, amíg vagy el nem indulunk, vagy az ölünkbe nem vesszük, de azért lássuk be, az úgy nem túl kényelmes...

Az én gyerekemmel van a baj, vagy azért van ilyen is?

2022. jún. 8. 20:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld, köszi!
2022. jún. 8. 21:15
 12/23 anonim ***** válasza:
72%

Miért egy egyéves nem eszik? :) Nem puccparádé étterembe kell menni és semmi problem.

Mediterrán országokban nem ijednek meg az éttermekben a gyerekektől.

2022. jún. 8. 21:17
 13/23 A kérdező kommentje:

Dehogynem, eszik, de ha látnád, hogy mit művel itthon az asztal környékén... :DDDD Magától eszi a falatokat, már nem szereti, ha mi adjuk neki, még a jóisten is maszatos. :DD Ami nem baj, eltakarítanám, de ha végzett, akkor ő végzett, nem bír türelmesen várni, rögtön megy játszani a földre. Ami szintén nem baj, itthon.

Nem ragaszkodom a nyaraláshoz, én csak nyűgnek érezném most, csak érdekel, hogy másnál is így van ez, vagy csak a felfogásunk más. : )

2022. jún. 8. 21:21
 14/23 anonim ***** válasza:
73%
A mi gyerekünk bő másfél évesen volt először étteremben, egy giroszoshoz mentünk, többféle dolgot rendeltünk, imádta, kaland volt neki, azóta is emlegeti, hogy "etemme" (étterem). Persze, az ő ritmusával összhangban választottuk ki az időpontot és a helyet is!
2022. jún. 8. 21:21
 15/23 Derjaderja ***** válasza:
64%
10. Mi 1 illetve 3 éves korukban voltunk étteremben. Az kínzás vt nem pihenés, a fiam miatt, de ő itthon sem hajlandó enni csak játszik az étellel és ordít a neki tetsző eszközök után (mint konyhakert, üveg stb).
2022. jún. 8. 21:27
 16/23 Derjaderja ***** válasza:
Konyhakest akartam írni
2022. jún. 8. 21:28
 17/23 anonim ***** válasza:
40%

Ez mind csak kifogás...

Ha igazán akarnál vele nyaralni, hidd el meg tudnád/tudnátok oldan.

Nem egy elit étterembe kell menni, hanem olyan helyre, ahol lazábban veszik ezeket. Ennyi a titka.

2022. jún. 8. 21:53
 18/23 anonim ***** válasza:
Mi először akkor voltunk, amikor 9 hónapos volt. Az alvással semmi gond nem volt, még jobban is aludt, mint itthon (gondolom elfáradt). A Balatonhoz mentünk, de sokszor esett és hideg volt, úgyhogy a fürdés kilőve, kirándulgattunk, hajóztunk. Az evést megoldottuk a szálláshelyen, így amikor végzett mehetett játszani, mi pedig be tudtuk fejezni nyugodtan. Nálunk egyedül az utazás szörnyű. Ha ébren van, nagyon unatkozik, bármit csinálok és egy idő után elkezdi rugdosni az ülést és irtó hangosan elkezd sikoltozni, erről igyekszünk leszoktatni… most már 2,5 éves, ha fél óránál többet tölt autóban, rémálom.
2022. jún. 8. 21:56
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

15 hónapos volt amikor egy hétre elmentünk. Ő sem bírt megülni amíg valahová beültünk így maradt,hogy az elején mindenki evett, amikor megunta a gyerek,az egyikünk szórakoztatta amíg a masikunk evett aztan váltás. Illetve street food kajakat ettünk parkban, tenger parton, ilyesmi. Én imádtam, sok gyerek kompatibilis program mellett piacoztunk, esténként tarsasoztunk,kartyaztunk a férjemmel.

Vittünk a gyerek saját lepedőjét és halozsakjat plusz pár plüsst,így az alvással sem volt gond, a nappali alvására vagy visszamentünk a házba, vagy az autóútra időzítettük.

Azóta már voltunk wellness hétvégén is, na az sem arról szólt hogy nyugodtan végig együk a menüt, de jó kikapcsolódás volt összességében :) (viszont megértem ha valakit stresszel, a férjem is ilyen)

2022. jún. 8. 23:30
 20/23 anonim ***** válasza:
51%
Mi gyulára mentünk,bababarat panzióban laktunk. Bababarát fürdőbe jártunk , ott volt külön szoba szoptatásra, pelenkázó, etetőszék babaágy is volt benne. Gyulán hordozoban sétáltunk ha nyűgös lett akkor visszamentunk a panzióba aludni, szopizni stb. Ahova jártunk svédasztalos reggelire/vacsorára oda babkocsival mentünk és ott mobilon nézte a bogyó és babocat amíg ettünk.
2022. jún. 9. 06:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!