Egy éves gyermekkel nyaralás? Hogyan?
Értetlenül állok az előtt, hogy olyan sokan mennek x hónapos, 1 éves gyerekkel nyaralni, amikor az én gyerekem még egy kávézást sem bír ki egy kávézóban. Állandóan ki akar jönni a babakocsiból, addig nyavalyog, amíg vagy el nem indulunk, vagy az ölünkbe nem vesszük, de azért lássuk be, az úgy nem túl kényelmes...
Az én gyerekemmel van a baj, vagy azért van ilyen is?
Miért egy egyéves nem eszik? :) Nem puccparádé étterembe kell menni és semmi problem.
Mediterrán országokban nem ijednek meg az éttermekben a gyerekektől.
Dehogynem, eszik, de ha látnád, hogy mit művel itthon az asztal környékén... :DDDD Magától eszi a falatokat, már nem szereti, ha mi adjuk neki, még a jóisten is maszatos. :DD Ami nem baj, eltakarítanám, de ha végzett, akkor ő végzett, nem bír türelmesen várni, rögtön megy játszani a földre. Ami szintén nem baj, itthon.
Nem ragaszkodom a nyaraláshoz, én csak nyűgnek érezném most, csak érdekel, hogy másnál is így van ez, vagy csak a felfogásunk más. : )
Ez mind csak kifogás...
Ha igazán akarnál vele nyaralni, hidd el meg tudnád/tudnátok oldan.
Nem egy elit étterembe kell menni, hanem olyan helyre, ahol lazábban veszik ezeket. Ennyi a titka.
15 hónapos volt amikor egy hétre elmentünk. Ő sem bírt megülni amíg valahová beültünk így maradt,hogy az elején mindenki evett, amikor megunta a gyerek,az egyikünk szórakoztatta amíg a masikunk evett aztan váltás. Illetve street food kajakat ettünk parkban, tenger parton, ilyesmi. Én imádtam, sok gyerek kompatibilis program mellett piacoztunk, esténként tarsasoztunk,kartyaztunk a férjemmel.
Vittünk a gyerek saját lepedőjét és halozsakjat plusz pár plüsst,így az alvással sem volt gond, a nappali alvására vagy visszamentünk a házba, vagy az autóútra időzítettük.
Azóta már voltunk wellness hétvégén is, na az sem arról szólt hogy nyugodtan végig együk a menüt, de jó kikapcsolódás volt összességében :) (viszont megértem ha valakit stresszel, a férjem is ilyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!