Ezzel nem tesz semmit a gyámügy amit a Vica csinál azzal a 2 éves gyerekkel?
Figyelt kérdés
Minden videóban elmondja vagy 5x, hogy rohadj meg, dögölj meg megdöglesztelek. Minden nap részegen videózgat,azt se tudja merre van arccal előre és ő egy felelősségteljes anya?
Ezzel semmi gond?
2022. jún. 7. 13:53
1/25 anonim válasza:
És hány ilyen van... Minden harmadik családnál valaki alkoholista.
2/25 anonim válasza:
Kedves kérdező, no offense, de: szerinted a gyámügy feladata ilyen videók böngészése? Ha egy ilyenbe futottál és valósnak gondolod (mert fennáll a lehetősége, hogy az egész megrendezett álvideó), miért nem jelented Te magad: [link]
3/25 anonim válasza:
Ki ez a Vica? Még nem hallottam róla.
4/25 A kérdező kommentje:
2022. jún. 7. 14:43
5/25 anonim válasza:
Fújj🤮
Ez valami gyomorforgató!
De azért számlaszám meg paypal ott van a videó alatt.
6/25 anonim válasza:
Ez a nő totál elmebeteg. :( Sosem hallottam róla.
7/25 anonim válasza:
Szegény kisgyerek, ez valami borzalmas :(
8/25 anonim válasza:
Egyébként #6 vagyok, csak hogy a kérdésedre is válaszoljak: a gyámügy ennél sokkal rosszabb helyzetekben sem tesz semmit. Ők csak akkor akazkoznak be, ha a gyerekek éhesek, koszosak, kialvatlanok, alultábláltak, bántalmazva vannak fizikailag. Lelkileg, az őket nem érdekli, Szönyű, de ez van.
9/25 anonim válasza:
Mindene megvan a gyereknek, szépen fejlődik nem csinál semmit a gyámügy.
Minden második anya ilyen sajnos. Csak nem mindenki videózik. Sajnos a csokra szülő anyák legjobb példája ez, hogy beszélnek a gyerekkel.
10/25 anonim válasza:
Már megint a csokozás 😂
Gondolom a fenti személynek nagyon sok év bedolgozott munkaviszonya lehet, és ahogy látom, feltétlen építkezni akar😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!