4 hónapos babával el mernétek menni a Balatonra nyaralni 1 hetre?
Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 08:43
11/19 anonim válasza:
Kezeltesd a rühességet, a telefonom félrement. Bocs, de felmegy az agyvizem az ilyen észlényektől.
14/19 anonim válasza:
Kislányommal 3 hónapos korában mentünk először 5 napra. Kisfiam 5 hónapos volt, mikor négyesben mentünk 8 napra nyaralni. Persze, kb. ugyanazt csinálod, mint otthon, napirend, altatás etetés fürdetès éjjel kelés stb. De mégis kiszakadsz picit az otthoni környezetből és jót fog tenni. Pihentebb nem leszel, az tuti :)
16/19 anonim válasza:
10 es,nem ruhesseg,te agyatlan ,az borbetegseg,itt meg masnap mar megorultem a fajdalomtol egy nap uszas utan,erdekes. A balatontol volt,minden veben fosnak hanynak tole az emberek. Mindenki beletojik,hugyozik,de igyad 🤣
17/19 anonim válasza:
"Minek? A babának nem lesz élmény, neked szintén nem"
Én ezt sosem értettem. :(
Persze, ott is ugyanúgy kell gondoskodni a babáról, foglalkozni vele. Ha nagyobb, akkor már játszani, lekötni a figyelmét.
De attól miért ne lehetne élmény az út?
Én 4 hete szültem, most a hosszú hétvégén voltunk 2 éjszakát is a Balatonnál (van ott nyaralónk). Igen, ott is ugyanúgy kellett etetni, büfiztetni, pelenkázni, mint itthon... Ennek ellenére jó volt kicsit kiszakadni a mindennapokból, csak úgy "üresjáratban" lenni, nem foglalkozni a mindennapi teendőkkel.
18/19 anonim válasza:
Simán, voltam is, 4 és 6 hónapos gyerekkel is. Egy csecsemővel nyilván nem úgy nyaral az ember, mint egy ovissal, vagy mint gyerek nélkül, de sokkal jobb volt a Balatonon lenni, mint otthon a dög meleg lakásban. Meg úgy egyáltalán, jó volt nem otthon lenni kicsit, plusz én amúgy is imádok úszni, szóval engem a vízparti nyaralastol max az tartott volna vissza, ha konkrétan nyáron szültem volna.
19/19 anonim válasza:
Igen, mennék. Mi 8 hónapos korában mentünk Balatonra, nagyon jó volt! Vittem volna korábban is ha akkor van szezon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!