4 hónapos babával el mernétek menni a Balatonra nyaralni 1 hetre?
Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 08:43
3/19 anonim válasza:
Minek? A babának nem lesz élmény, neked szintén nem, max a férjemnek meg ha van másik gyerek annak.
4/19 anonim válasza:
Mi 5 hónapossal mentünk nyaralni és igenis jó élmény volt. A baba kb. ugyanazt csinálta mint otthon én viszont sokkal többet tudtam pihenni, meg kicsit kiszakadni otthonról. Simán mennék 4 hónapossal is.
6/19 anonim válasza:
Menjel,de a vizbe be ne tedd. En sem megyek bele tobbet,annyi fertőzést szedtuk mar ossze,volt hogy egy nap utan az orromban ego,véres sebek lettek. Bele ne tedd a babát...
8/19 anonim válasza:
Áprilisban születtem, onnantól minden nyaramat a Balatonnál töltöttem és a családunkban az összes többi gyerek is. Mennék és vinném és a vízbe is betenném. :)
10/19 anonim válasza:
6.
Hát biztos nem a Balatonból szedted össze, úgyhogy légyszíves máskor kezeltead a rújességed mielött a Balatonhoz mész. 20 éve van nyaralónk ott, sem nekünk, sem a környéken még fertőzése egy szabad tótól nem lett senkinek.
Kérdező, rengeteg bababarát strand van és rengeteg családot látok kisbabával, mi is végog lent voltunk a mieinkkel anno. Nyugodtan menjél, kikapcsolódás lesz így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!