Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy enyhüljön a...

Mit tegyek, hogy enyhüljön a haragom a volt férjem iránt?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya válásunk volt, konkrétan 3 gyerekkel kirakott az utcára. Nem fizetett gyerektartást, albérletben éltünk, a hitelt is én fizettem egyedül, én rendeztem a lányokat is, 5 évig nem is kereste őket.

Most felvette a lányokkal a kapcsolatot, a nagyobbik és a kisebbik jár hozzá, de a középső nem, mert haragszik (joggal) az apjára, amiért egy önző mocsok volt.

Egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne szóljak be valamit, amikor mesélik a lányaim, mi volt az apjuknál. A nagyobbik lányom bemutatta a barátját az apjának, és ilyet mondott az apja, hogy "Szia, én vagyok Flóra apukája", és mindezt mosolyogva és bájologva. 5 évig nem kereste őket, azelőtt se volt egy mintaapa, de most sem az, mert még mindig nem veszi ki a részét semmiből.

Egyszerűen nem tudom félretenni a gyűlöletemet és undoromat iránta.

2022. jún. 1. 19:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt ajánlom, hogy inkább a tartásdíjra koncentrálj.

Ezt meg fogja érezni ő is.

2022. jún. 1. 22:56
 12/23 anonim ***** válasza:
44%

"A nagyobbik lányom bemutatta a barátját az apjának, és ilyet mondott az apja, hogy "Szia, én vagyok Flóra apukája", és mindezt mosolyogva és bájologva. "

Egy tényt közöltem, ezen nincs miért fennakadni.

Kitenni valakit pláne három gyerekkel egy ingatlanról csak úgy lehet, ha annak a valakinek köze nem volt az ingatlanhoz. Ezért nehogy már az ebéd legyen a hibás. A saját lakasaban nyilván ő maradt.

A hitel nem tudom milyen hitel, de a vagyonmegosztasnal egészen biztosan figyelembe lett véve, így nem véletlenül neked kellett fizetni.

A tartasdij valóban probléma és és is, hogy nem kereste q gyerekeket. De: tartasdij ügyben neked kellett volna lépni. Az, hogy nem fizetett a te hibád is. A gyerekeit nem kereste, az komoly. De láthatóan a háromból kettőnek mégis fontos, mégis szeretik és azt akarják, hogy része legyen az életüknek. A te sertettseged és haragod, meg q beszolasaid csak arra jók, hogy szépen lassan azt a két gyereket saját magad ellen fordítsd. Tessék túl lépni a múlton és a jövőbe nézni. A múltat nem tudod megvaltoztatni

2022. jún. 2. 06:22
 13/23 A kérdező kommentje:

De ha én tűntem volna el akárcsak 5 napra is a gyerekeim életéből, mindennek el lennék hordva, fogadjunk.

Igen, nyilván mi mentünk volna el, mert övé volt az ingatlan, de mi nem elköltöztünk, hanem kidobott az utcára. Munkából jövet mentem a gyerekekért, és mikor mentünk haza, a ruháink már egy zsákban voltak a kapu előtt.

A gyerektartást meg hogy hajtottam volna be rajta, amikor eltűnt és azóta se tudja megmagyarázni, hogy hol volt? Most már azért nem kell a gyt tőle, mert nem tekintem az apjuknak.

Azzal a kis jelenettel meg az volt a bajom, hogy alig foglalkozott velük, elment 5 évre, egyszer sem kérdezte meg, hogy hogy vannak a lányai, fel se hívott minket, hogy mi van velük. A kisebbik lányomnak 8 év alatt 6x műtötték a lábát, én jártam vele gyógytornára, masszázsra. Nem volt segítségem, az életem, az egészségem ráment, hogy felneveljek 3 gyereket, éjjel-nappal dolgoznom kellett, mindenért stresszelnem, hogy vajon ezt ki tudom-e fizetni, ha megveszem azt, akkor marad pénz kajára. Meghalni nem volt időm. És most, amikor rendbe jöttünk anyagilag, már nagyobbak, önállóbbak, akkor beállít, hogy szeretné tartani a kapcsolatot és még odavág egy olyan mondatot, hogy én vagyok a Flóra apukája... Neki nincs joga ehhez a mondathoz, mert akkor a szülőséget degradálja le, ha ő apukának számít.

2022. jún. 2. 07:30
 14/23 anonim ***** válasza:
25%

"De ha én tűntem volna el akárcsak 5 napra is a gyerekeim életéből, mindennek el lennék hordva, fogadjunk."

Nyilván, ahogy te is épp elhirdod mindennek. Van ertelme?

Ezt az utcára kitevő sztorit nem hiszem el, ne haragudj. Ha ilyen történne, minden épeszű ember hivná a rendőrséget. Ha adott helyre be vagy jelentve, plusz Kiskorúak is vannak, onnan nem lehet csak úgy egyik pillanatról a másikra valakit kidobni.

De, joga van ahhoz a mondathoz. Jogilag és biológiailag is a gyerekeid apja.

2022. jún. 2. 07:39
 15/23 anonim ***** válasza:
38%

"Ezért nehogy már az ebéd legyen a hibás. A saját lakasaban nyilván ő maradt."

Aztak... Elképesztő, milyen erkölcsi toprongyok élnek köztünk, és még támogatóik is vannak.

Nyilván ő maradt... A 3 gyerek meg ment amerre látott.

Te aki ilyet leírsz, felfogod amúgy?

2022. jún. 2. 07:45
 16/23 anonim ***** válasza:
74%

Kedves kérdező, itt az emberek a saját keserű életük frusztrációját élik ki, itt mindenki okos, bölcs, előrelátó, következetes. Értelmes választ nem fogsz kapni, látható az elején is, hogy nem ezzel foglalkoznak, hanem azzal az egy mondatoddal, hogy ő az apukaként tetszelgett.

Ha a volt férjed írta volna ki a kérdést, akkor fordítva lenne, nem lenne ennyi támogatója.

Ez a szellemi színvonal, ennyi.

2022. jún. 2. 07:49
 17/23 anonim ***** válasza:
80%

De, kapott értelmes választ.

Azt, hogy hajtsa be a tartásdíjat.

2022. jún. 2. 08:08
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sehogy. Idővel egyre ritkábban jut majd eszedbe, nem foglalkozol majd vele.
2022. jún. 2. 08:33
 19/23 anonim ***** válasza:
14%

15!

Ah, értem. Erkölcsi torony az, aki szerint a magántulajdon az magántulajdon. Te oda adod a lakásod masnak? Amúgy akerdezo története ezen a ponton egyértelműen kamu. 3 kiskorú gyereket dobott ki apuka az asszonynak együtt és asszonyka nem ment q rendorsegre? Persze. Hihető.m

2022. jún. 2. 08:50
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megteheti, hogy ő marad egyedül, és sokan meg is teszik, és az anya inkább nem csinál belőle cirkuszt, mert nem akarja, hogy az apjukkal maradjanak a gyerekek, ő meg mehessen ahová akar. Szerintem a nők többsége inkább menne albérletbe gyerekekkel, mint otthagyja a gyerekeket az apjukkal a lakásban.

De te ezt úgysem fogod felfogni soha, már tudom melyik válaszoló vagy, aki rendszeresen "q" betűket írkál "a" helyett, és csak hülyeséget kommentel mindenhová, szóval köszi a véleményed, ami a nagy semmivel egyenlő, mert hobbi kötözködő vagy.

2022. jún. 2. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!