Hogy kezdtétek el újra a nemi életet szülés után? Nagyon fájt az aktus? Nagyon szűk lett?
Nálam nem volt vágás, de szakadás igen, és az a rész egy kicsit érzékenyebb volt. Na meg a síkosító az nagyon kellett, mert nem nedvesedtem egyáltalán, hiába kívántam a párom. Akkor lett jobb a helyzet ebből a szempontból, amikor a szoptatásokat lecsökkentettük napi 2-re, és éjszakára is sikerült teljesen elvenni a cicit a lányomtól, azóta már nem kell síkosító.
Az első aktus, miután már használtuk a síkosítót, nem fájt egyáltalán. A behatolásnál a varrás helye még olyan 2-3 hónapig kicsit szúrt, de minden alkalommal egyre kevésbé, és az is csak pár pillanatig tartott. Intimtornáztam a terhesség egésze alatt is és a szülés másnapjától is próbáltam odalent edzegetni magam, de szűkebb nem lett, csak ugyanolyan, mint előtte. Ezt viszont a férjem mondja, szerinte az ég egy adta világon semmi sem változott odalent. Sem látványra, sem érzetre. Én csak hinni tudok (akarok :D ) neki, de alapvetően én sem vettem észre semmi változást magamon azon a régión.
Kb.2hónappal történt az első szülés után, repedtem és vágtak is, szükségem volt testileg ennyi időre, pedig a libidóm nagyon jó lett volna :D
Az első nem volt jó, nem kimondottan fájt, de elég kellemetlen volt, már a második is fényévekkel jobban sikerült, utána pedig szép fokozatosan ugyanolyan jól esett már. A párom szerint nem változott semmi odalent, se tágabb, se szűkebb nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!