Melyik fiúnév a legjobb szerintetek? Melyiket választanátok a vezetéknévhez?
A baba nemét ugyan még nem tudjuk, viszont már szeretnénk kiválasztani a nevet. A lánynév már megvan, a fiúnévvel viszont akadt egy kis gondunk. Ezek a nevek tetszenek, de egyiket sem érzem az "igazinak". Bár lehet ha sokat mondogatom majd előbb utóbb jobban megszokom:).
Tehát a nevek: Barnabás, Máté, Iván, esetleg Miklós de ezt egy kicsit öregesnek érzem. Viszont a vezetéknévvel jól hangzik. Nektek mi a véleményetek?
Vezetéknév: Szabó-Mocsári
Előre is köszi a segítséget.
Én a Mocsári mellé nem adnék Barna(bás) nevet. Nem sértésnek szánom, de amúgy is olyan sáros dolgok jutnak az ember eszébe a mocsárról, nem hiányzik mellé, hogy még barna is legyen.
A felsorolt nevek közül én is az Ádámot választanám.
6. válaszoló vagyok, örülök, hogy sikerült megoldanom a dilemmát :)
Hosszú, boldog életet kívánok Szabó-Mocsári Ádámnak (vagy a kislányotoknak, természetesen)!
Nekem tetszik a Miklóssal, és a becézése is (Miki) szerintem aranyos, és egyáltalán nem 'öreges'.
Felnőttként pedig komoly, férfi neve lesz, nem 'marad gyerek' (ha érted, hogy mire gondolok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!