Dorina vagy Kitti?

Figyelt kérdés

Melyik tetszik jobban e 2 név közül?

Ha egyik se tetszik akkor nem muszáj válaszolni.:)

Vezetéknévhez mindkettő menne.

2022. máj. 29. 04:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is jobb a Dorina
2022. máj. 29. 09:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Dorina. Nekem is nagyon becenév hatású a Kitti.
2022. máj. 29. 11:06
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Dorina
2022. máj. 29. 14:44
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet mindkettő? Pl: Kiss Dorina Kitti
2022. máj. 29. 15:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Dorina
2022. máj. 29. 16:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A Kitti kislányos, a Dorina nőiesebb.
2022. máj. 29. 17:54
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezt találtam a Dorináról:

Név jelentése:

Isten ajándéka

Név eredete:

Dorottya névnek csonkított és kicsinyítőképzős formája

Megnéztem, mert nekem ez tetszik jobban, de ha a Dorottya változata, akkor inkább a Dorottyára szavaznék.

2022. máj. 30. 15:32
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Dorina
2022. máj. 30. 20:32
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Dorina cool, szívesen lennék; Kitti név nekem túl becenévszerű, nem lennék szívesen. Kittit esetleg második keresztnévként el tudnám képzelni; lehet, hogy úgy(is) dallamosan hangzik, és a Kittit meg úgyse használnám, mert csak második keresztnév, de lehet, hogy egy picit színesítené; hogy ott van; de amúgy én alapból egyáltalán nem szeretnék Kitti lenni,de egy második névnek, amit alapból (tehát megszólításként) nem használok; nem zavarna, hogy ott van. Főleg ha az alap-keresztnevem, amin mindenki szólít; ilyen gyönyörű lenne, hogy Dorina *-* De szóval nem muszáj két keresztnév, megtarthatjátok a Kittit/Dorinát még következő gyereknek, hogy hátha még esetleg lesz; de én második gyerekként se, meg szóval semmiképp se lennék szívesen úgy Kitti, hogy úgyis szólítanak. Tehát nagyon nem_tetszene, és kicsit szomorú is lennék szerintem, ha az első keresztnevem lenne a Kitti, vagy ha a második, de azon szólítanának. De ez mondjuk csak az én egyéni véleményem; szóval lehet, hogy van olyan, akit Kittinek hívnak , és imádja, és az akkor tök jó, ha eltalálták a szülők, hogy ez tetszene a gyereküknek, ez a név; de szóval nekem ez túl becenév-hatású; én nagyon nemörülnék,ha így hívnának; egyébként úgy tudom, ez a név a Katalin becenevéből önállósult. De a Dorina névnek szóval tehát, én magam személyesen; nagyon örülnék.
2022. máj. 30. 22:47
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő okés név, inkább a Kittire hajlok inkább.
2022. máj. 31. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!