A Dorina név mellé másodiknak a Viktória szerintetek milyen? A név így hangzana: T. Dorina Viktória
Figyelt kérdés
#név #Dorina Viktória
2020. dec. 12. 20:08
4/30 anonim válasza:
Fordítva jobban hangzik.
T. Viktória Dorina
6/30 anonim válasza:
Szerintem tök jó, dallamos, szeretem az ilyeneket. Nekem fordítva nem tetszik, pont a magánhangzók adjak a ritmust. i-a-i, fordítva ez megtörik, i-a-o.
Persze fontos, hogy mit takar a T betű. Nekem egy Tóth-al erőltetett, mintha a tucat nevet próbálnád különlegessé tenni, egy kirívóan hosszú vezetéknévvel pedig fárasztóan hosszú az egész. Pl. Taldenecker Dorina Viktória mar nagyon sok.
7/30 anonim válasza:
Nekem a kérdező verziója tetszik. Szép így együtt igen.
8/30 A kérdező kommentje:
Ok. Nem, a T a Törő-t jelent
2020. dec. 12. 20:59
9/30 anonim válasza:
Tipikus olcsó telepi hangzása van a két névnek együtt.
10/30 anonim válasza:
Nekem tetszik. Az én lányomnak is 4 betűs vezetéknévhez van 2 hosszabb keresztnév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!