Dorina név mennyire jön be?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett és illik is a vezetéknévhez, csak érdeklődni jöttem kinek mennyire tetszik. Van e ennek a névnek becenevei? Bár ez nem annyira fontos de jó lenne tudni :). Jóban Rosszban sorozatban is van volt egy Dorina, onnan kaptam fel mint ötlet, ott hallottam először és nagyon magával ragadott, az előtt amúgy nem hallottam ezt a nevet még. Mennyire gyakori vagy ritka manapság?2022. ápr. 28. 05:35
1/13 anonim válasza:
Szerintem közepesen népszerű.
Nekem nem tetszik, egy tulgondolt Dóri számomra.
De ezen kívül egy a többség számára vállalható csajos név, se nem röhejesen kulfoldies vagy ősmagyar samanos, jó név.
2/13 anonim válasza:
Magamon kívül más Dorinát nem ismerek a környezetemben. Nekem semmi bajom a névvel. Sőt, a vezetéknevemmel együtt nagyon sokan megjegyzik, hogy nagyon szép. Lehet sokféleképpen becézni.
Sosem voltam csúfolódás tárgya a nevem miatt.
4/13 anonim válasza:
Mainstream, ezért nem adnám.
Inkább Zorina vagy Norina.
5/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen elfogadható, vállalható név. Nem olyan ritka és idegen hangzású, de nem is tucat név. Mondjuk becézve, például Dóri nem tetszik. Vagy nem tudom, hogyan lehet még becézni.
6/13 anonim válasza:
Meglehetősen népszerű. Nekem pont azért nem tetszik, mert önmagában is becenévnek hangzik. De becézhetitek Dorkának, Dorcinak, vagy csomó egyéb módon.
8/13 anonim válasza:
Hát a Dóra külfödies becézése. 2021-ben a 47. leggyakrabban adott név volt.
9/13 anonim válasza:
En imádom. Az én környezetemben sincs rajtam kívül Dorina.
Engem általában Dórinak vagy Dórikának becéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!