Használt cumisüveget adományba bele lehet tenni?
Kisfiam első hat hónapos komplett, kinőtt ruhatárát egy helyi, nagyon szegény családnak visszük ma el.
Szerintem egy szegény anyukának is igénye van arra, hogy a babájának szépet, jót tudjon adni, ezért a nagyon “leharcolt” darabokat nem tettem bele, pl picit kaki foltos body, bár én simán ráadtam a gyerekre.
Ment még a dobozba megmaradt kisméretű pelenka, kispléd (ebből rengeteget kaptunk).
Van 5 db Avent cumisüveg, mi már nem használjuk, de nyilván nem új. (Cumisüvegből és játszócumiból is kaptunk egyet, masfajtat használtunk, azt bontatlan csomagolásában szintén beletettem, mi azt nem használtuk).
De szerintetek a használt? Esetleg a cumi nélkül?
Nem akarom, hogy annyira “könyöradomány” érzés legyen, inkább ajándék. De ha meg örülne neki, az is jó lenne.
Mi a véleményetek?
Ha valaki nagyon szegèny, a bontott betèt se sèrtő.
Segèlyszervezetnek szoktam gyűjteni bonott pelenkàt, betètet, melltartóbetètet.
Mi mondjuk nem vagyunk szegènyek, de vettem hasznàlt moshatò pelenkàt, intimkelyhet. Nincs az ilyesmivel akkor sem baj, ha az embernek van pènze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!