Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használt cumisüveget adományba...

Használt cumisüveget adományba bele lehet tenni?

Figyelt kérdés

Kisfiam első hat hónapos komplett, kinőtt ruhatárát egy helyi, nagyon szegény családnak visszük ma el.

Szerintem egy szegény anyukának is igénye van arra, hogy a babájának szépet, jót tudjon adni, ezért a nagyon “leharcolt” darabokat nem tettem bele, pl picit kaki foltos body, bár én simán ráadtam a gyerekre.

Ment még a dobozba megmaradt kisméretű pelenka, kispléd (ebből rengeteget kaptunk).

Van 5 db Avent cumisüveg, mi már nem használjuk, de nyilván nem új. (Cumisüvegből és játszócumiból is kaptunk egyet, masfajtat használtunk, azt bontatlan csomagolásában szintén beletettem, mi azt nem használtuk).

De szerintetek a használt? Esetleg a cumi nélkül?

Nem akarom, hogy annyira “könyöradomány” érzés legyen, inkább ajándék. De ha meg örülne neki, az is jó lenne.

Mi a véleményetek?

2022. máj. 28. 07:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Mondom, ahol ilyen szegény egy család, ott a kajamaradékot is elfogadnák, ha azt vinnéd.
2022. máj. 28. 08:39
 12/16 anonim ***** válasza:
88%

Ha valaki nagyon szegèny, a bontott betèt se sèrtő.

Segèlyszervezetnek szoktam gyűjteni bonott pelenkàt, betètet, melltartóbetètet.

Mi mondjuk nem vagyunk szegènyek, de vettem hasznàlt moshatò pelenkàt, intimkelyhet. Nincs az ilyesmivel akkor sem baj, ha az embernek van pènze.

2022. máj. 28. 09:56
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nagyon is jól fog az nekik jönni, nyilván sterilizálni kell előtte. Az Aventes cuccok drága minőségi termék, nekünk is ilyen szelepes cumisüvegeink vannak, ilyen szegény család soha nem fog másképp minőségi cuccokhoz jutni.
2022. máj. 28. 10:24
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
Tedd bele,ha nincs szetragva le se tojja. Szerinted akinek egy pokróc az ablaka, azt ez érdekelni fogja hogy néha használva volt,sőt a csúnyább ruháknak is örülni fog. Én is simán elhozok foltos ruhákat ismerőstől ha felajanlja,mert piszok drága egy rugdalódzó, a gyerek meg nő mint a gomba. Akinek szüksége van erre az ne válogasson.
2022. máj. 28. 11:47
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
Én kifoznem és odaadnam. Amelyik esetleg el van szinezodve, kicsit rágott azt kiveheted, de a többi mehet simán. Így is jobb, mint amilyen valószínűleg jutna. Betét sem sértő, max ha nem kell neki, nem használja. Az olyan ruhákat is add oda szerintem, ami kopottabb, bolyhosabb, picit foltos, tuti hogy annak is örülni fognak és még utána 10 másik gyerek is hordani fogja.
2022. máj. 28. 13:13
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
Én is kifőztem 2 gyerek után a párszor használt avent cumikat, és felraktam ingyen elvihetőnek, mert sajnáltam kidobni. Ne tudd meg hányan írtak miatta, és nem csak szegény emberek, pedig én még a fejeket se cseréltem rajtuk (nem voltak elnyűttek). Tedd bele nyugodtan.
2022. máj. 28. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!