Használt cumisüveget adományba bele lehet tenni?
Kisfiam első hat hónapos komplett, kinőtt ruhatárát egy helyi, nagyon szegény családnak visszük ma el.
Szerintem egy szegény anyukának is igénye van arra, hogy a babájának szépet, jót tudjon adni, ezért a nagyon “leharcolt” darabokat nem tettem bele, pl picit kaki foltos body, bár én simán ráadtam a gyerekre.
Ment még a dobozba megmaradt kisméretű pelenka, kispléd (ebből rengeteget kaptunk).
Van 5 db Avent cumisüveg, mi már nem használjuk, de nyilván nem új. (Cumisüvegből és játszócumiból is kaptunk egyet, masfajtat használtunk, azt bontatlan csomagolásában szintén beletettem, mi azt nem használtuk).
De szerintetek a használt? Esetleg a cumi nélkül?
Nem akarom, hogy annyira “könyöradomány” érzés legyen, inkább ajándék. De ha meg örülne neki, az is jó lenne.
Mi a véleményetek?
Szerintem amelyik anyukának igénye van arra, hogy szépet és jót adjon a gyerekének, az nem is szül "nagyon szegény" körülmények közé. Ez az igazság.
A putris anyukák meg örülnek a használt cumisüvegnek is, mert még azt se tudnak venni a gyereknek. Csak nézd meg, milyen körülmények között élnek az ilyen családok, elhiheted, nekik mindegy, mit adsz, csak adjad, ha nem te adod oda a cumisüveget, majd egymás szétrágott cumisüvegét kapja meg az összes testvér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!