Miért csinálja cumisüvegen?
Figyelt kérdés
kisbabám három hónapos lefejt anyatejet cumisüvegből kapja. Sajnos szopizni sosem tudott mindenki látta szoptatási tanácsadó, dévényes stb. ebbe nem szeretnék belemenni. Amikor elkezd enni szépen eszik de bizonyos idő után (nem minden etetesnel) ez mindig változó, elkezd sírni rajta de továbbra is szívja szóval biztos hogy éhes. Ellenőriztem a tej hőmérsékletet nem hideg, nem meleg. Szoktam közben büfiztetni, de semmi nem oldja meg. Nagyon sír közben de az utolsó pár milire általában megnyugszik Onnantól szépen eszik. Mi lehet a probléma? Járt már más is így? Lehet reflux úgy hogy közben nem bukik a baba? Nagyon kivagyok ettől már borulva. Egyébként vidám jó alvó mosolygós baba, egyedül bizonyos étkezéseknél okoz ez problémát2022. jan. 13. 11:29
1/1 anonim válasza:
Nekem az segített, hogy nagyobbra cseréltem a cumi fejet.
Már túl kicsi volt neki rajta a lyuk és ideges volt, hogy nem jön elég gyorsan a kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!