Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy a kisfiam...

Mit csináljak hogy a kisfiam elfogadja a cumisüveget?

Figyelt kérdés

szoptatom 4 hónapos anyatejes babámat,de előfordult hogy üvegből kellett ennie,vagy innia már próbáltam karácsony táján adni neki üvegből és simán ment,(nagyon sebes mellbimbó miatt lefejtem neki a tejet és abból kapta)most is meg kellett próbálkoznom vele, de egyszerűen nem volt hajlandó bekapni a cumit! többféle méretű,típusú, etetőcumit kipróbáltam de nem használ.

öklendezik tőle szó szerint,!!!

szóval nem a tejtől hanem a cumi anyagától..

most délután emiatt nem tudtam megetetni sem így kimaradt egy evés,..

mit tegyek, milyen fajta etetőcumit vegyek ami megfelelő lenne a kisbabámnak?

sajnos muszáj tartalékolnom a cumisüveget ,mert sokszor kisebesedik a bimbóm,illetve kevesebb is a tejem és pótolnom kell tápszerrel ,és hasfájását teával,

de nem tudja használni a cumit..

csak azt nem értem hogy akkor 3 hónapja miért sikerült egyből az etetést? most meg nem,pedig ugyanazzal a etetőcumival kapta volna mint akkor..most meg öklendezik tőle,,meg mindtől!!!

segítsetek!!!

egyébként nem cumizik, mármint a játszócumira gondolok.

útálja azt is..vmi az anyaggal lehet amit nem szívlel.

2013. márc. 26. 22:30
 1/7 Jégtánc ***** válasza:
Nálunk is ez probléma volt egy időben.Cumizni nem cumizik,öklendezik tőle.Hagyd el az üveget egy pár napra.Addig kanállal vagy pohárból, de valahogy etesd meg.Pár nap múlva próbáld újra az üveget.Ne add fel.Kitartás
2013. márc. 26. 22:37
 2/7 A kérdező kommentje:

nem lenne türelme hozzá.

így is behergeli magát, na meg azért 180ml anyatejet,vagy tápszert elég lenne kiskanállal belétömni fele mellé menne,,na meg a pohár sem jó,mert a szitu ugyanaz..

2013. márc. 26. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt a probléma. Szoptattam két évig. Az avent-es csőrös poharat elfogadta 7-8 hónap után... Tejet, tápszert semmit 22 hónapig! Ki
2013. márc. 27. 09:30
 4/7 anonim ***** válasza:
előző: Kitartás!
2013. márc. 27. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:

A Medela Calma cumisüveg cumikiképzése nagyon hasonlít arra, amikor a bimbót szopja a baba(hátranyúló, lágy szájpadig elérő cumija van), egészen úgy kell szopiznia mint a mellet. És a szeleprendszere is lehetővé teszi, hogy "dolgoznia" kelljen a tejért.

Érdemes megnézni a videot:

http://www.youtube.com/watch?v=lmFdke07bnU

2013. márc. 27. 10:08
 6/7 A kérdező kommentje:
és ilyet hol lehet venni?
2013. márc. 27. 11:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Brendonban tuti, de láttam más bababoltban is, guglizz rá, szreintem fogsz találni:).
2013. márc. 27. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!