Mit csináljak hogy a kisfiam elfogadja a cumisüveget?
szoptatom 4 hónapos anyatejes babámat,de előfordult hogy üvegből kellett ennie,vagy innia már próbáltam karácsony táján adni neki üvegből és simán ment,(nagyon sebes mellbimbó miatt lefejtem neki a tejet és abból kapta)most is meg kellett próbálkoznom vele, de egyszerűen nem volt hajlandó bekapni a cumit! többféle méretű,típusú, etetőcumit kipróbáltam de nem használ.
öklendezik tőle szó szerint,!!!
szóval nem a tejtől hanem a cumi anyagától..
most délután emiatt nem tudtam megetetni sem így kimaradt egy evés,..
mit tegyek, milyen fajta etetőcumit vegyek ami megfelelő lenne a kisbabámnak?
sajnos muszáj tartalékolnom a cumisüveget ,mert sokszor kisebesedik a bimbóm,illetve kevesebb is a tejem és pótolnom kell tápszerrel ,és hasfájását teával,
de nem tudja használni a cumit..
csak azt nem értem hogy akkor 3 hónapja miért sikerült egyből az etetést? most meg nem,pedig ugyanazzal a etetőcumival kapta volna mint akkor..most meg öklendezik tőle,,meg mindtől!!!
segítsetek!!!
egyébként nem cumizik, mármint a játszócumira gondolok.
útálja azt is..vmi az anyaggal lehet amit nem szívlel.
nem lenne türelme hozzá.
így is behergeli magát, na meg azért 180ml anyatejet,vagy tápszert elég lenne kiskanállal belétömni fele mellé menne,,na meg a pohár sem jó,mert a szitu ugyanaz..
A Medela Calma cumisüveg cumikiképzése nagyon hasonlít arra, amikor a bimbót szopja a baba(hátranyúló, lágy szájpadig elérő cumija van), egészen úgy kell szopiznia mint a mellet. És a szeleprendszere is lehetővé teszi, hogy "dolgoznia" kelljen a tejért.
Érdemes megnézni a videot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!