Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Montessori szoba a babának?...

Montessori szoba a babának? Kiságy vagy matrac?

Figyelt kérdés

Most készítjük a szobáját a babának, de eladaktam abban, hogy mi legyen az ággyal.

Baba öböl legyen vagy igazi kiságy?

Úgy gondoltam, hogy addig lenne a kiságyban/öbölben amíg nem tud mászni. Utána tenném át a matracra.

2022. máj. 27. 13:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
74%

18as vagyok. Pont azért raktuk matracra, mert a kiságyban gurult jobbra, balra, állandóan felébresztette magát azzal, hogy beverte magát. Kapott egy 90*200as matracot a mi ágyunk mellett és kismillió ébredés lecsökkent 2-3ra.

És igen, később maga fel tudott kelni és ki tudott jönni a szobájából. Nekünk ez előny volt. Nem sírt, hogy vegyük ki, hanem megoldotta.

2022. máj. 27. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!