Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Montessori szoba a babának?...

Montessori szoba a babának? Kiságy vagy matrac?

Figyelt kérdés

Most készítjük a szobáját a babának, de eladaktam abban, hogy mi legyen az ággyal.

Baba öböl legyen vagy igazi kiságy?

Úgy gondoltam, hogy addig lenne a kiságyban/öbölben amíg nem tud mászni. Utána tenném át a matracra.

2022. máj. 27. 13:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
🤣🤣🤣🤣 először is örülsz,hogy élsz és akár óránként etetheted a picit. Ezért praktikus ha egy bölcső van az ágy mellett, mert akkor nem kell felkelni hozzá mikor szoptatsz. Másodszor cuki ez az elképzelés de az én 8 hónaposom álmában is olyan mutatványokat csinál hogy még ágyrács védőt is kapott,nem hogy matracon aludjon. Álomvilagban élsz, nyugi minden kismama így kezdi aztán arcon üti a valóság. 🤣
2022. máj. 27. 14:50
 12/21 anonim ***** válasza:
77%
szabad mozgás: NEM ÉJSZAKA, amikor egyedül van a szobájában!!!
2022. máj. 27. 15:15
 13/21 anonim ***** válasza:
40%

Ha egy ilyen matracról legurul, úgy beüti a fejét, hogy végigordítja az éjszakát.

Pedig ha ilyen nem fog aludni, akkor néhányszor garantáltan le fog gurulni.

2022. máj. 27. 16:38
 14/21 anonim ***** válasza:
59%
Matrac. De nem születèsètől kezdve. Egy kisbabànak, pici gyereknek az anyja mellett a helye.
2022. máj. 27. 16:51
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
Ez csak a tiktokon működik. Épeszű felnőtt akkortól teszi nyitott ágyba a gyerekét, amikor már nem kell tartani attól hogy magára károsat csinál, ha felébred és elindul a lakásban. Nincs az a bababiztos szoba/lakás, ami ne lehetne veszélyes egy pár hónapos gyereknek.
2022. máj. 27. 17:37
 16/21 anonim ***** válasza:
78%
Majdnem 2 éves korától padlóágyon alszik. A matracot kevésnek találom, ide oda gurul éjjel, a kiságy pedig már túl kicsi. Most ha éjjel kel, akkor mellé tudunk feküdni.
2022. máj. 27. 18:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Cukin hangzik de amikor a gyerek elalszik és a szoba másik felében ébred a parkettán akkor milyen jó lesz vinni a dokihoz. Felfázik akkor is milyen jó lesz.

Én is nézegettem ezeket de a fiam 8 hónaposan sem aludja át az éjszakát. Állandóan mozog álmában is.

Nekünk sima egyszerű babaágy van, tölgy színű. Semmi flanc

2022. máj. 27. 19:54
 18/21 anonim ***** válasza:
38%
8 hónapos kora óta matraacon aludt a mi ágyunk mellett, majd 11 hónaposan költözött külön szobába Ikea kura montessori hekkelt ágyba. Imádom! Sose mászkált éjszaka. Akinek nincs tapasztalata, nem tudja miről beszél. Ha kérdésed van, írj nyugodtan!
2022. máj. 27. 20:13
 19/21 anonim ***** válasza:
52%

Az, hogy a te babád nem mászott/kúszott le éjjel álmában, az nem azt jelenti, hogy nincs tapasztalatunk, és nem tudjuk miről beszélünk.

Nekünk pont hogy az a tapasztalatunk, hogy a mi babáink álmukban bizony gurultak, kúsztak, másztak, forgolódtak.

2022. máj. 27. 20:23
 20/21 anonim ***** válasza:

Fiam 6 hónapos. Nem arról van szó, hogy mászkál álmában: kirándul.

Reggel, vagy amikor megébred, a kiságy másik végében találom, feje-làba ellentétesen, mont ahogy letettem.

A matracrol tuti leesne. De ez hagyján. Ő olyan, hogyha reggel felébred, udvariasan nem sir, hanem egy ideig elvan, nézelődik, hagy minket aludni.

Ha ki tudna szabadulni a kiságyból, a maga csendességében “bejárná” az egész szobát, semmit nem lehetne kint hagyni kb.

Nálunk abszolút nem volna opció ez.

2022. máj. 27. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!