Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jár itt valaki babával endokri...

Jár itt valaki babával endokrinológiára esetleg hematológiára? Mérték az AFP-jét? Mennyi volt?

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
34%

jártam várandósan endokrinológiára meg haematológiára is .

az afp-t is mérték

Kérdezz!

2010. szept. 18. 13:08
 2/7 anonim ***** válasza:
34%

AFP 0.59 MOM

Papp A 0.68

kislányom lett

pajzsmirigy alulmüködésem van és 68-as haemoglobinnal mentem szülni...

2010. szept. 18. 13:10
 3/7 A kérdező kommentje:
9 hós lányomnak mérték az AFP-jét, 51 lett, ami az endokrinológus szerint magas,továbbküldött minket hematológiára, meg elkezdte ecsetelni a daganatos megbetegedés lehetőségét.Pedig a vérvétel napján volt hasi uh-ja, minden rendben volt.Nagyon ideges vagyok...
2010. szept. 18. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
34%

ja hogy a kicsinek.

gyerekeknek mérnek AFP-t???????????

ha kell menni haematológiára kérd hogy ne szúrják meg mégegyszer hanem vegyék alapul a mostani véreredményt - ha lehet-

a dokik hülyék volt itt már nem egy anyuka akineke a babájánál valami más volt mint a tankönyvben aztán kigyót békát rákot kiabáltak rá..

vidd el de ne aggódj az esetek98.8 % -ban semmi sincs csak vaklárma.

2010. ben még mindig nem tudják felfogni hogy a gyerek nem a tankönyvből pottyant elő és nem az ottani adatokkal rendelkezik.

Remélem megoldódik!!!!! sok sikert!!!

2010. szept. 18. 13:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást!
2010. szept. 18. 13:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk: ALP, Parathormon, Kálcium, Foszfát, Kreatinin, TSH, T4, D3 vitamin ezeket nézték. Gondolom, ez nem segít neked.
2010. szept. 18. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:
37%

Sajnos a dokik ilyenek.

személyes példa :

amikor megszülettem - idestova 31 éve- még nem volt PKU szürés - sarokvérből- nem vették észre hogy nincs pajzsmirigyem. 3 hós voltam amikor a körzetim rájött és beutalt a lászló kórházba de onnantól leirtak a dokik azt mondták hogy belőlem már nem lesz normális ember meg degenerált és agykárosodott gyerek leszek pedig csak egy adatom nem stimmelt a nagykönyvivel a szüleimnek azt mondták hogy mondjanak le rólam de anyukám elhatározta hogy úgy is felnevel... de meg nem uh-ztak volna ehelyett évekig negyedévente szúrtak és amikor babát szerettem volna a kedvesemmel akkor sirtam ki egy uh-t és ott jöttek rá hogy nincs pajzsmirigyem....

ennyit a dokikról.

2010. szept. 18. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!