Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen lány név az amit ti is...

Milyen lány név az amit ti is szívesen viselnétek?

Figyelt kérdés

Bármikor olvasok itt lány név kérdéseket az az érzésem, hogy mindet leszólják valahogy vagy mintha minden névvel valami baj lenne pl.öreg nénis, kutyanév, tucatnév, c-nyos, becenévként hat, szappanoperás név stb...még a számomra hitt tök átlagosoknál is vannak ilyen beszólások pl.Anna, Petra...Mondjuk nekem az ilyen új keletű nevek mint Zorka, Borka, Zoé, Küllikki nevek kiverik a biztosítékot de lehet másnak az a normális. Szóval kérdésem milyen lány név az ami ellen nincs semmi kifogásotok, nincs semmi ami nem tetszik rajta és úgy magadnak is adnád?

Nekem ezek: Petra, Anna, Emma, Flóra, Hanna (tudom tucat, de ezt sosem néztem), Liza. Lehet másoknak ezek nem tetszenek, de nekem ezek olyanok amiben nincs olyan ami nem tetszene. :)

2022. máj. 25. 17:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
61%
Váó, lepontoztok mert más az ízlésem? Ez megmutatja mi a színvonal itt.
2022. máj. 25. 19:48
 12/32 anonim ***** válasza:
91%

11es, engem is lepontoztak, pedig én szerintem normális nevet írtam, nem egy szappan opera után szedtem ötletet...

8ast írtam.

2022. máj. 25. 19:51
 13/32 anonim ***** válasza:
34%
A 8as az nem férfinév?
2022. máj. 25. 19:54
 14/32 anonim ***** válasza:
88%
13as, a Babett? Nem,az női név.
2022. máj. 25. 20:12
 15/32 anonim ***** válasza:
59%
Nem a Babettra gondoltam hanem a 8 asra
2022. máj. 25. 20:19
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
🤨 a 8as válaszomban írtam azt a nevet...
2022. máj. 25. 20:25
 17/32 anonim ***** válasza:
57%
Én meg a 12 esre válaszoltam és egyébként meg Loretta vagyok, férfi. És szeretném hogyha elismernék a férfiak jogát a szülésre!
2022. máj. 25. 20:29
 18/32 anonim ***** válasza:
93%

Sok sikert. "8ast írtam."

Ha nem lett volna egyértelmű, úgy értettem, hogy a 8as választ írtam előtte...de kezd troll szaga lenni ennek...

2022. máj. 25. 20:32
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj Nem ismered azt az alapfilmet, amiből idéztem a Lorettát, felejtsd el. felejtsük el. Kár hogy nem lehet törölni.
2022. máj. 25. 20:35
 20/32 anonim ***** válasza:
89%

Viktória vagyok, de ha én választhatnék, akkor Hedvig vagy Ida lennék talán. Viszont a lányom Zorka. Mivel a férjemmel közösen így döntöttünk és mindkettőnknek tetszett és jól passzolt a családnévhez. És mert tökre nem érdekelt, hogy ki mit gondol. Ha Tomasevics Zorka, szinkronrendezőnek és egyetemi tanárnak nem derogál 73 éve Zorkának lennie, akkor talán az én lányom is megbirkózik ezzel a nehéz kereszttel ;)

Love and peace!

2022. máj. 25. 22:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!