đđźIbolya nĂ©vrĆl vĂ©lemĂ©nyek?đđź
#7 Ćk is voltak gyerekek igen, de ma mĂĄr idĆsek Ă©s ezĂ©rt mondhatĂł a nĂ©vre, hogy öreges.
De ha te kĂ©szpĂ©nznek veszed, hogy itt minden nevet leszĂłlnak Ă©s csak beszĂłlogatni tudsz a neked nem tetszĆ vĂĄlaszokra, akkor Ă©n sem Ă©rtem, miĂ©rt kĂ©rdezel. Add azt a nevet, amelyik neked tetszik, a vĂ©lemĂ©nyek meg ne Ă©rdekeljenek, olyan nevet Ășgysem talĂĄlsz, ami mindenkinek tetszeni fog.
Szerintem sokkal szebb, mint a manapsåg divatos idióta nevek pl Lara, Nara, Zoé, stb. Illetve kezdenek visszajönni a régi nevek is pl Róza,Lujza... na azok ronda nevek,mégis sok kislåny kapja.
Az Ibolya sokkal szebb. Nem egy tipikus kislĂĄny nĂ©v, inkĂĄbb felnĆttkĂ©nt lesz hĂĄlĂĄs, hogy egy szĂ©p komoly nevet kapott.
Nekem nagyon tetszik, akår adnåm is. De nem megy a vezetéknévhez.
AmĂșgy a gyerekek nem fogjĂĄk tudni, hogy ez egy "öreges" nĂ©v. Most nagy divatja van a virĂĄgneveknek, attĂłl mĂ©g, hogy az Ibolya egy rĂ©gĂłta hasznĂĄlatos nĂ©v, nem lĂłg ki közĂŒlĂŒk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!